Laudame Financials Ontdek meer

Power BI heeft oneindig veel mogelijkheden op het gebied van visualisaties. Maar zoals zo vaak geldt ook hier: less is more. Om je te helpen bij het bouwen van effectieve Power BI dashboards namen Wouter Huigen en Sil Hofland op dinsdag 23 november ruim 90 relaties aan de hand van 10 gouden tips mee in de wereld van Power BI visualisaties. Want wat maakt een rapportage dan effectief? Wat betekent de leesrichting van gebruikers voor de inrichting van je rapportages en hoe zet je kleuren effectief in binnen Power BI?

Die kennis en ervaring delen we graag met onze relaties. Via onderstaande video kan je de inspiratiesessie terugkijken.

Whitepaper ‘In Control met Power BI’

Iedere organisatie is anders, maar op hoofdlijnen geloven we dat er vier cruciale thema’s zijn voor het succesvol implementeren en gebruiken van Power BI. Door onze ruime ervaring op het snijvlak van Finance & IT brengen onze professionals in elke fase van dit traject de organisatie verder. Benieuwd wat Power BI voor je organisatie kan betekenen? Download dan de Whitepaper ‘In Control met Power BI’.

Meer informatie over onze Power BI aanpak of inspiratiesessies & trainingen?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.