Laudame Financials Ontdek meer

Persoonlijk Profiel

Laudame Financials is altijd op zoek naar verbeteringsgerichte financials. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor zowel beginnende als ervaren financials keer op keer de perfecte match te realiseren.

Wij willen dat zowel jij als wij er zeker van zijn dat Laudame jou een passende toekomst biedt. Ook vinden we het belangrijk dat je aan onze kernwaarden voldoet. Komen we beide tot die conclusie dan zal je snel ervaren dat je er direct bij hoort. Allereerst zien we er keer op keer op toe dat onze opdrachten je enthousiast maken en tegelijkertijd voldoende blijven uitdagen. Uiteraard houden deze opdrachten gelijke pas met je persoonlijke ambities en plannen rondom je eigen ontwikkeling. Je kunt daarbij rekenen op frequente professionele begeleiding van onze business consultants.

Naast het zakelijke is er ook veel ruimte voor sociale activiteiten in ons eigen café De Hef, op de piste tijdens ons jaarlijkse ski-event of op het beachvolleybalveld om maar een paar voorbeelden te noemen. Je leest er meer over op onze Laudame cultuur pagina. Jouw mogelijkheden binnen Laudame Financials ontdekken? Kijk dan eens rond op de vacaturepagina.