Laudame Financials Ontdek meer

Beste relatie,

Laudame is op vrijdag 18 augustus verhuisd! Na een mooie en succesvolle periode van 9 jaar op de Hoofdweg 256 zijn we ontzettend trots u nu te kunnen verwelkomen op de zesde verdieping van de Watermanweg 100. Ongeveer 800 meter verder en 21 meter hoger, maar nog steeds in het vertrouwde Rotterdam.

De groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt is één van de redenen voor de verhuizing. Er was onder meer behoefte aan een grotere trainingsruimte, om onze mensen een nog betere ontwikkeling en persoonlijke groei te kunnen bieden.

Dat brengt ons bij de tweede reden voor de verhuizing, want: dienstverlening van de bovenste plank vraagt om een kantoor van de bovenste plank. En dat heeft niet alleen met de zesde verdieping te maken. Onze nieuwe werkplekken zijn moderner, met zit/sta bureaus, stiltewerkplekken en vernieuwde vergaderruimtes. Hiermee bieden we onze interim financials en consultants meer mogelijkheden om gezellig en effectief bij ons op kantoor te werken, want dat versterkt het familiegevoel enorm.

Benieuwd hoe ons nieuwe kantoor eruitziet? In onderstaande video geeft Maris Moerman een korte rondleiding. We verwelkomen u graag op kantoor voor een persoonlijke rondleiding!

Namens het team van Laudame Financials,

Maris Moerman

The making off

De afgelopen maanden hebben we tijdens de verhuizing veel beeldmateriaal verzameld van alle ontwikkelingen in het kantoorpand. In de onderstaande video ziet u die ontwikkelingen mooi terug.