Laudame Financials Ontdek meer

Johanna Roeleveld, Interim Financial bij Laudame

Scherp blijven nadenken, maar kiezen met je hart. Dat is het motto van Johanna, en eigenlijk ook dat van Laudame Financials als het gaat om financials en hun professionele groei. Keuzes moeten resoneren met je gevoel. Johanna merkte dat toen ze voor de eerste keer bij Laudame Financials kwam praten. Dat we echt doorvroegen en op zoek waren naar haar diepere motivatie en beleving. Alleen dan komen we erachter wat iemand drijft en waar die naar op zoek is. En dan kunnen we samen ook een koers uitzetten die daar op aanstuurt. Het voordeel van interimmer zijn is daarbij dat we die koers in elke nieuwe opdracht kunnen aanscherpen. Zo intensief en persoonlijk groei je als financial nergens anders. Haar ervaring uit de accountancy en intrinsieke motivatie om te blijven ontwikkelen zijn de basisingrediënten om bij de opdrachtgevers van Laudame het verschil te maken.

 

Bekijk hieronder de gevisualiseerde ervaringen van Johanna.

Wil jij eens doorpraten met Johanna over haar ervaringen?

Ze vertelt je er graag meer over. Laat je gegevens achter dan neemt zij contact met je op.

Laudame podcast

Johanna schoof recent aan voor de opnames van een podcast over de overstap vanuit de accountancy naar het bedrijfsleven. Samen met Laudame-collega’s Martijn Erkens en Jeroen Holleman zoomt ze in op haar ervaringen. Zij vertellen o.a. over:

  • Het beeld van interim / detachering binnen de accountancy;
  • De keuze voor Laudame Financials;
  • De ontwikkeling tijdens en naast je opdrachten;
  • Het teamgevoel bij Laudame;
  • Waarom interim finance iets voor jou kan zijn.
"Bij ons staat de financial altijd centraal, omdat het onze overtuiging is én omdat we uit ervaring weten dat de opdrachtgever daar ook de vruchten van plukt."

Kennismaken met Laudame Financials?

We zijn altijd op zoek naar verbeteringsgerichte financials. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor zowel beginnende als ervaren financials keer op keer de perfecte match te realiseren.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek zal je merken dat bij ons elke persoon telt en onze volle aandacht verdient. Wij nemen uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en uit te vinden wat je beweegt en wat je ambities zijn. Ook vertellen wij graag over de manier waarop we werken omdat we trots zijn op wat we doen.

Wij willen dat zowel jij als wij er zeker van zijn dat Laudame jou een passende toekomst biedt. Ook vinden we het belangrijk dat je aan onze kernwaarden voldoet. Komen we beide tot die conclusie dan zal je snel ervaren dat je er direct bij hoort. Allereerst zien we er keer op keer op toe dat onze opdrachten je enthousiast maken en tegelijkertijd voldoende blijven uitdagen. Uiteraard houden deze opdrachten gelijke pas met je persoonlijke ambities en plannen rondom je eigen ontwikkeling. Je kunt daarbij rekenen op frequente professionele begeleiding van onze business consultants en trainingen en opleidingen vanuit de Laudame Academy.

Naast het zakelijke is er ook veel ruimte voor sociale activiteiten in ons eigen café De Hef, op de piste tijdens ons jaarlijkse ski-event of op het beachvolleybalveld om maar een paar voorbeelden te noemen. Je leest er meer over op onze Laudame cultuur pagina.

Doorpraten over jouw mogelijkheden?

Ik vertel je graag meer over onze aanpak. Stuur mij gerust een berichtje. Liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in.

Stephanie Kosten 06 31 99 18 83 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Stephanie Kosten:
06 31 99 18 83