Laudame Financials Ontdek meer

Laudame Financials belooft jou, als interim financial in ons eigen team, de optimale groeicurve in je carrière. Door persoonlijke begeleiding, een trainings- en ontwikkelingsplan en uitdagende opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Laudame cultuur

Het DNA van beter!

Laudame Cultuur
Laudame Academy

Laudame Academy

Jouw ontwikkeling staat centraal

Word interim financial

Kickstart je carrière bij Laudame Financials

Sta je nog aan het begin van je financiële carrière? Dan mag je erop rekenen dat we je snel in het diepe gooien om, met goede begeleiding en een persoonlijk trainings- en ontwikkelingsplan, veel te leren bij verschillende opdrachtgevers. Je komt bij Laudame Financials in vaste dienst, maar krijgt bij onze uiteenlopende opdrachtgevers de kans om gericht ervaring op te doen en te groeien. Een uitstekende gelegenheid om je breed te oriënteren, snel te ontwikkelen en een relevant netwerk op te bouwen. De optimale groeicurve voor jouw carrière als financial.

Ben jij klaar om jouw financiële carrière onder optimale omstandigheden te starten of toe aan een tweede stap die je echt verder brengt? Dan ben je als finance professional op de juiste plek. Ontdek jouw mogelijkheden als interim financial door je in te schrijven voor de carrièremailing.

Waarom zou je kiezen voor een carrière als interim financial?

Als interim financial kom je op plekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Dat blijkt wel uit het verhaal van Jordy. Hij kreeg de kans om, met 8 maanden werkervaring op zak, een financiële entiteit in Dubai op te zetten. Uiteraard met werkbezoeken op locatie. Naast het opdoen van ervaring bij aansprekende (internationale) organisaties mag je rekenen op de begeleiding die nodig is om jou als financial te laten ontwikkelen. Denk aan persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, doelgerichte training, coaching en de mogelijkheid om verder te studeren. Daarnaast kom je te werken in een hecht team. Ondanks het feit dat je je Laudame collega’s niet dagelijks ziet, is de sterke band tussen onze medewerkers iets waar we trots op zijn. Die band versterken we tijdens de maandelijkse uitjes of borrels en de jaarlijkse skireis met het team. Maar ook tijdens de gezamenlijke intervisies en vakinhoudelijke avonden.

"Ik denk dat weinig financials met 8 maanden werkervaring die kans krijgen." Jordy Jongenelen, interim financial bij Laudame Financials

Kennismaken met Laudame Financials?

Wij nemen uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en te ontdekken wat jou beweegt en wat je ambities zijn. Ook vertellen wij graag over de manier waarop we werken omdat we trots zijn op wat we doen en hoe we jou een optimale groeicurve kunnen bieden.

Wij willen dat zowel jij als wij er zeker van zijn dat Laudame jou een passende toekomst biedt. Ook vinden we het belangrijk dat je aan onze kernwaarden voldoet. Komen we beide tot die conclusie dan zal je snel ervaren dat je er direct bij hoort en je optimale groeicurve kan beginnen.

“De goede begeleiding vanuit Laudame Financials gecombineerd met de business insights van Shell hebben gezorgd voor een kickstart in mijn carrière!” Tim den Hartog, interim financial bij Laudame Financials
Doorpraten over jouw mogelijkheden?

Ik vertel je graag meer over onze aanpak. Stuur mij gerust een berichtje. Liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in.

Kimberley Frederiks 06 41 26 15 36 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Kimberley Frederiks:
06 41 26 15 36