Laudame Financials Ontdek meer

Wat ga je doen als Senior Controller

Als Senior Controller bij Laudame Financials ben je verantwoordelijk voor een tijdelijk ontwikkel- of verandertraject bij een opdrachtgever. Je werkt als interimmer bij een opdrachtgever; dit varieert van enkele maanden tot maximaal twee jaar.

De opdrachtgever kampt vrijwel altijd met een ingewikkelde uitdaging die om senioriteit vraagt. Jij bent expert op het gebied van business, finance en control en bent daarom van waarde voor de organisatie. Denk aan het inhoudelijk bevorderen van de samenwerking, het finance team naar een hoger niveau tillen of een nieuwe tool implementeren. Hiervoor overleg je veel met je (tijdelijke) collega’s en bovendien heb je behoorlijk wat inbreng op managementniveau.

De Business Consultants van Laudame zoeken een passende opdracht voor je. Deze match hangt volledig af van je eigen ontwikkelwensen en de behoeften van de opdrachtgever. Als je met een opdracht bent gestart, is het belangrijk dat je meteen aanvoelt om wat voor organisatie het gaat, hoe de bedrijfscultuur in elkaar steekt en hoe je de opdracht het beste aanpakt. Je hebt snel door hoe de lijnen lopen, waar de organisatie vastloopt en waar verbetering mogelijk is, zodat je spoedig kunt beginnen met optimaliseren.

Je overlegt regelmatig met collega’s, doet uitvoerige analyses en discussieert veel met collega’s en het managementteam. Ook werk je aan projecten waarin de nadruk op de uitvoer ligt. Denk aan ERP-implementaties waarbij je projectplanningen maakt en testschema’s opstelt.

Wat krijg je?

 • €67.000 – €90.000 bruto p/j (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 13e maand
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via de Laudame Academy
 • Auto van de zaak
 • Jaarlijkse skivakantie met de organisatie
Als je het leuk vindt om in relatief korte tijd op seniorniveau bij verschillende opdrachtgevers het verschil te maken met jouw kennis en ervaring, en het een uitdaging vindt om niet als een externe gezien en behandeld te worden, dan is dit een baan voor jou.

Wat breng je mee

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring
 • Bij voorkeur ervaring met leidinggeven in een financiële rol
 • Uitstekende communicatieve en adviserende vaardigheden op alle niveaus, zowel binnen als buiten je vakgebied
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Verbeteringsgericht en gedreve

Werken bij Laudame Financials

Laudame Financials optimaliseert de financiële bedrijfsvoering van opdrachtgevers en versterkt op deze manier organisaties. Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. Door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces en door de achtergrond in finance, realiseert Laudame de perfecte match. De belangrijkste vaardigheid is dan ook het inlevend vermogen in kandidaten en opdrachtgevers. De professionals staan centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken.

De bedrijfscultuur van Laudame kenmerkt zich door gedegenheid en gedrevenheid. Alle collega’s bij Laudame zijn gericht op verbetering en er wordt op een eerlijke manier met elkaar gecommuniceerd. Daarnaast is er genoeg ruimte voor trainingen, opleidingen en natuurlijk ook ontspanning: denk aan de kantoorkroeg en jaarlijkse skivakantie.

Laudame werkt voor allerlei opdrachtgevers, zoals Heineken, Eneco en Shell.

Bekijk bedrijfsprofiel van Laudame Financials