Laudame Financials Ontdek meer

Power BI Advanced Reporting (Level 3)

De training Advanced Reporting opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden. In deze training leer je in één dag welke mogelijkheden er zijn om User Centered Design toe te passen bij het inrichten van je rapportages. Daaromheen leren we je alles met betrekking tot storytelling, huisstijl en bijvoorbeeld het tonen van toegepaste filters in titels. Na afloop van deze training ben je in staat om prachtige, logische en overzichtelijke rapportages te bouwen.

Voor wie?

De Power BI training is geschikt voor iedereen die al een tijdje rapportages maakt binnen Power BI, maar dat naar een veel hoger niveau wil brengen. Wil jij weer helemaal up-to-date zijn met betrekking tot de nieuwste features in Power BI? En heb je al enige ervaring, maar wil je graag je rapportages eenvoudiger, intuïtiever en overzichtelijker maken? Dan sluit deze training van één dag perfect aan op jouw ontwikkeldoelen.

Wat brengt deze training jou?

In de praktijk zien we nog vaak dat veel gebruikers in Power BI rapportages te veel informatie tegelijk proberen te tonen. Daarmee is het voor de eindgebruiker zoeken naar de juiste informatie. Door focus aan te brengen, goede keuzes te maken tijdens het bouwen van de rapportages en met gebruik van de juiste technieken kun je te drukke en volle rapportages omtoveren tot rapportages waar iedereen enthousiast van wordt. Tijdens de training gaan we aan de slag met:

  • Storytelling door middel van acties
  • Dynamische titels (tonen van toegepaste filters)
  • Stuurtabellen
  • Tooltips
  • Introductie User Centered Design
  • Werken met huisstijl
  • Drilltrough

Meer informatie aanvragen?

Wij leren je niet alleen werken met Power BI, maar helpen je vooral ook om na te denken over de doelstellingen die je wilt bereiken met deze tool. Alle onderstaande trainingen zijn ook incompany mogelijk. Daarnaast gaan we graag in gesprek over maatwerk trainingen die precies aansluiten op de behoefte of de vragen binnen je organisatie. Vul het contactformulier in voor meer informatie. 

Contactformulier

Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem contact op met Henric Doeven.

Henric Doeven 06 54 69 00 18 Stuur een bericht Bel mij terug