Laudame Financials Ontdek meer

Power BI Advanced DAX (Level 4)

Het doel van deze training is niet om je zoveel mogelijk DAX-functies te leren. We beginnen met het ontvouwen van de basisprincipes van DAX. DAX is namelijk opgebouwd rondom een aantal basisprincipes. Pas als je deze basisprincipes kent, kun je op de juiste manier je functies schrijven. En zul je meteen zien dat je relatief heel weinig functies nodig hebt.

Om je hierin wegwijs te maken hebben we voor deze training 2 dagen uitgetrokken. Aan de hand van de basisprincipes gaan we aan de slag met uiteenlopende praktijkcasussen. Zodat je niet alleen de theorie kent, maar weet hoe je deze theorie en principes in de praktijk kunt toepassen.

Ook heb je de mogelijkheid om je eigen vraagstukken in te brengen zodat we zoveel mogelijk bij jouw praktijk aansluiten. Het gaat er uiteindelijk om dat jij die complexe data analyse kunt maken en presenteren.

Voor wie?

Heb je jezelf vastgebeten in Power BI en kun je het maar lastig loslaten omdat er zoveel mogelijk is? Vraagt je werkomgeving om complexe en uitgebreide bewerking van data en ben je niet bang voor een beetje wiskunde? Dan is deze 2-daagse training Advanced DAX echt iets voor jou.

Wat brengt deze training jou?

Na afloop van deze training zit je rugzak vol met praktisch toepasbare functies en ben je in staat om op vrijwel alle voorkomende zaken de juiste formules te gebruiken en om de juiste inzichten te creëren. Tijdens de training gaan we aan de slag met:

  • Korte introductie DAX
  • Basisprincipes van DAX
  • Algemene handigheden
  • Rekenen met datum en tijdfuncties
  • Praktijkcasussen met alle benodigde DAX functies
  • Werken met scenario’s in combinatie met parameters
  • Introductie in Row Level Security

Meer informatie aanvragen?

Wij leren je niet alleen werken met Power BI, maar helpen je vooral ook om na te denken over de doelstellingen die je wilt bereiken met deze tool. Alle onderstaande trainingen zijn ook incompany mogelijk. Daarnaast gaan we graag in gesprek over maatwerk trainingen die precies aansluiten op de behoefte of de vragen binnen je organisatie. Vul het contactformulier in voor meer informatie. 

Contactformulier

Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem contact op met Henric Doeven.

Henric Doeven 06 54 69 00 18 Stuur een bericht Bel mij terug