Laudame Financials Ontdek meer

Power BI Fundamentals (Level 2)

Je leest nu de informatie over de Level 2 training. Dat betekent dat je al werkt met Power BI of een eerdere Power BI training hebt gevolgd. We hoeven je dus niet meer enthousiast te maken voor Power BI, we weten zeker dat je dat al bent geworden!

In deze Level 2 training zal je kennis in één dag nog eens flink opgevijzeld worden. Want er is nog veel meer mogelijk in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het importeren van data uit verschillende bronnen zoals websites, tekstbestanden, SQL of CSV. Ook leer je hoe je berekeningen en metingen kunt toevoegen aan je data met behulp van DAX en ga je aan de slag met complexere visualisaties. Na afloop van deze training heb je alle tools in handen om alle meest voorkomende zaken in Power BI het hoofd te kunnen bieden.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die Power BI regelmatig gebruikt en daarin verder wil ontwikkelen. Het is voor jou niet voldoende om data alleen maar mooi te presenteren. Je bent op zoek naar mogelijkheden om de data te bewerken en calculaties te maken. Daarnaast voldoen de standaard visualisaties niet altijd om jouw gegevens te kunnen presenteren. Herken jij jezelf hierin? Welkom, dit is de 1-daagse training die je moet hebben!

Wat brengt deze training jou?

Kennis op gevorderd niveau van Power BI. Je bent in staat om data te bewerken, calculaties te maken om juist inzicht te krijgen en op gevorderd niveau je data te presenteren. Tijdens de training gaan we aan de slag met:

  • Importeren data vanuit SQL/CSV/Tekstbestanden/Websites/Folders
  • Complexe relaties leggen
  • Verschil tussen metingen / berekende kolommen
  • Werken met SUM/COUNT/DISTINCT.COUNT/AVERAGE/CALCULATE
  • Datumtabel maken
  • Voorwaardelijke opmaak
  • Diverse specifieke visuals o.a. KPI’s, data plotten op een geografische kaart etc.
  • Segmentering
  • Power BI Online: contentpacks en apps

 

Meer informatie aanvragen?

Wij leren je niet alleen werken met Power BI, maar helpen je vooral ook om na te denken over de doelstellingen die je wilt bereiken met deze tool. Alle onderstaande trainingen zijn ook incompany mogelijk. Daarnaast gaan we graag in gesprek over maatwerk trainingen die precies aansluiten op de behoefte of de vragen binnen je organisatie. Vul het contactformulier in voor meer informatie. 

Contactformulier

Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem contact op met Henric Doeven.

Henric Doeven 06 54 69 00 18 Stuur een bericht Bel mij terug