Laudame Financials Ontdek meer

Power BI Fundamentals (Level 1)

Worstel jij ook iedere maand met je rapportages in Excel? Wil je graag de groeiende hoeveelheid data benutten, maar weet je niet hoe? En wil je fantastische dashboards maken en deze eenvoudig delen met verschillende stakeholders? Oftewel; ben je toe aan een hele nieuwe manier van data analyseren en presenteren?

Dan sluit deze training perfect aan op jouw wensen. Power BI gaat je helpen om alles wat je nu doet veel eenvoudiger en sneller te doen en biedt een wereld aan nieuwe mogelijkheden. In deze Level 1 training laten we je in één dag zien hoe het programma werkt en leren we je op basis van Excel-data hoe je efficiënt en effectief een dashboard kunt maken in Power BI.

Voor wie?

Deze Power BI training is geschikt voor iedereen die in zijn werk rapportages moet maken, zij het incidenteel of structureel. Maar ook voor diegenen die veel data ter beschikking hebben en een manier zoeken om daarop analyses los te laten. Of misschien wil je procesverbetering mogelijk maken door met dashboards processen in kaart te brengen en te monitoren. Maar het kan ook zijn dat je een manier zoekt om je afdeling aan te sturen door middel van een dashboard met KPI’s. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden om Power BI in te zetten heel breed. Wil jij ontdekken wat Power BI hierin voor jou kan betekenen? Dan is dit de perfecte Power BI training voor jou.

Wat brengt deze training jou?

Wij vinden dat je na deze Power BI training van één dag in staat moet zijn om met het programma te werken. Daarom zit onze training boordevol oefeningen en kun je na deze training op basis van data uit Excel alle basishandelingen in Power BI uitvoeren en dashboards maken. Tijdens de training gaan we aan de slag met:

  • Algemene uitleg Power BI
  • DISP methode
  • Data importeren
  • Data opmaken en structureren
  • Relaties leggen en beheren
  • Rapportages maken met de meest gebruikte visuals
  • Opmaken en analyseren van visuals
  • Uploaden van je rapportage naar Power BI Online
  • Maken van een dashboard
  • Delen van een dashboard

Meer informatie aanvragen?

Wij leren je niet alleen werken met Power BI, maar helpen je vooral ook om na te denken over de doelstellingen die je wilt bereiken met deze tool. Alle onderstaande trainingen zijn ook incompany mogelijk. Daarnaast gaan we graag in gesprek over maatwerk trainingen die precies aansluiten op de behoefte of de vragen binnen je organisatie. Vul het contactformulier in voor meer informatie. 

Contactformulier

Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem gerust contact op met Henric Doeven.

Henric Doeven 06 54 69 00 18 Stuur een bericht Bel mij terug