Laudame Financials Ontdek meer

Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die tijdelijke en vaste financials bemiddelt en helpt ontwikkelen. Onze belangrijkste vaardigheid is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van onze opdrachtgevers. Dat kan dankzij onze achtergrond in finance en door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces. Tijdens de selectieprocedure zoeken wij naar kandidaten met het DNA van beter. Daarnaast coachen we onze professionals zolang de opdracht duurt.

De intrinsieke motivatie en vakkundigheid van elke ‘Laudamer’ zorgt er voor dat we in elke opdracht meer bereiken dan puur het vervullen van de opdracht. Wat betekent het DNA van beter in de praktijk voor jouw organisatie?

De perfecte match
De ideale collega op het juiste moment.

Snel landen
Onze professional kan direct aan de slag en heeft aan een half woord genoeg.

Verbeterkracht
Onze professional kan zaken fundamenteel verbeteren en mensen meekrijgen.

Eigenaarschap
Onze professional vindt goed resultaat net zo belangrijk als jij.

Op zoek naar de financial die gemotiveerd is om jouw organisatie, processen, resultaten en ook zichzelf continu te verbeteren? Die de opdracht uitvoert, maar vaak nog meer dan dat? Die zich net zo verantwoordelijk voelt voor het resultaat als jijzelf? Dan ben je op zoek naar een Laudamer met het DNA van beter.

Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem contact op met Jan-Willem Oosterom.

Jan-Willem Oosterom 06 28 90 56 00 Stuur een bericht Bel mij terug