Laudame Financials Ontdek meer

Lennard Niënhaus, Interim Financial bij Laudame

Het leuke van Lennard’s nog jonge verhaal is dat hij Laudame’s drive om zich te onderscheiden op kwaliteit heeft vertaald naar zijn persoonlijk functioneren. Hij heeft namelijk gemerkt welk effect onze kwaliteit heeft op klanten, hun processen en hun resultaten en wil dat ook terugzien in hoe hij zelf werkt. En het mooie is dat dat ook een positief effect heeft op zijn eigen groeicurve. Want dan blijkt hij in een paar maanden tijd razendsnel te kunnen groeien van assistent financial control naar business control bij een aansprekend merk. Dus nu kunnen we samen gaan zoeken naar dat soort opdrachten, bij voorkeur in een jong, informeel en internationaal team. Want daar is Lennard dan weer naar op zoek. Wat zoek jij eigenlijk?

 

Bekijk hieronder de ontwikkeling die Lennard heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren.

"Bij ons staat de financial altijd centraal, omdat het onze overtuiging is én omdat we uit ervaring weten dat de opdrachtgever daar ook de vruchten van plukt."

Kennismaken met Laudame Financials?

We zijn altijd op zoek naar verbeteringsgerichte financials. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor zowel beginnende als ervaren financials keer op keer de perfecte match te realiseren.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek zal je merken dat bij ons elke persoon telt en onze volle aandacht verdient. Wij nemen uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en uit te vinden wat je beweegt en wat je ambities zijn. Ook vertellen wij graag over de manier waarop we werken omdat we trots zijn op wat we doen.

Wij willen dat zowel jij als wij er zeker van zijn dat Laudame jou een passende toekomst biedt. Ook vinden we het belangrijk dat je aan onze kernwaarden voldoet. Komen we beide tot die conclusie dan zal je ervaren dat je er direct bij hoort. Allereerst zien we er keer op keer op toe dat onze opdrachten je enthousiast maken en tegelijkertijd voldoende blijven uitdagen. Uiteraard houden deze opdrachten gelijke pas met je persoonlijke ambities en plannen rondom je eigen ontwikkeling. Je kunt daarbij rekenen op frequente professionele begeleiding van onze business consultants en trainingen en opleidingen vanuit de Laudame Academy.

Naast het zakelijke is er ook veel ruimte voor sociale activiteiten in ons eigen café De Hef, op de piste tijdens ons jaarlijkse ski-event of op het beachvolleybalveld om maar een paar voorbeelden te noemen. Je leest er meer over op onze Laudame cultuur pagina.

Werken bij Laudame Financials?

Herken jij jezelf in het DNA van beter? Dan leren we je graag beter kennen. Bekijk onze vacatures of neem contact op met Iris Lubberink.

Doorpraten over jouw mogelijkheden?

Ik vertel je graag meer over onze aanpak. Stuur mij gerust een berichtje. Liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in.

Iris Lubberink 06 81 38 50 45 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Iris Lubberink:
06 81 38 50 45