Laudame Financials Ontdek meer

Wat ga je doen als Medior Controller

Als Medior Controller bij Laudame Financials ben je verantwoordelijk voor tijdelijke projecten bij opdrachtgevers met een focus op Financial Control, Business Control, of een combinatie hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de cijfers, analyses en adviezen voor een organisatieonderdeel, zoals een afdeling of business unit. Je hebt junior-collega’s onder je hoede en bent ook het aanspreekpunt voor andere collega’s. Tevens wordt van je verwacht dat je actief nadenkt over hoe de organisatie efficiënter met control om kan gaan. Je neemt initiatief en stelt kritische, open vragen om de organisatie vooruit te helpen.

Bij Financial Control-opdrachten richt je je op de externe verantwoording van alle cijfers. Deze cijfers moeten aan de bijbehorende richtlijnen voldoen (bijvoorbeeld voor jaarverslaggeving) en correct, volledig en tijdig gepubliceerd worden. Ook moeten de cijfers bruikbaar zijn: collega’s binnen de desbetreffende organisatie moeten hier echt iets mee kunnen. Verder heb je regelmatig contact met externe stakeholders, bijvoorbeeld accountants.

Bij Business Control-opdrachten ben je de business partner als het aankomt op interne verbeteringen en verzoeken uit de organisatie. Op basis van maandelijkse analyses en rapporten adviseer je, voornamelijk managers, hoe de bedrijfsvoering beter kan. Ook denk je na over efficiëntere werkwijzen en behandel je dagelijks allerlei vragen en verzoeken vanuit de hele organisatie. 

Je werkt minimaal vier maanden fulltime bij opdrachtgevers op locatie, waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je werkt in cycli en met deadlines, dus geen enkele werkweek is hetzelfde.

Wat krijg je?

 • €47.500 – €64.000 bruto p/j (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 13e maand
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via de Laudame Academy + mogelijkheden voor het volgen van een (post)master
 • Auto van de zaak
 • Jaarlijkse skivakanti
Als je het leuk vindt om veel vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen tijdens opdrachten die soms onvoorspelbaar zijn, en je het een uitdaging vindt om afdelingen en collega's te overtuigen en met je mee te krijgen, dan is dit een baan voor jou.

Wat breng je mee

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Analytische vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Verbeteringsgericht en gedreven

Werken bij Laudame Financials

Laudame Financials optimaliseert de financiële bedrijfsvoering van opdrachtgevers en versterkt op deze manier organisaties. Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. Door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces en door de achtergrond in finance, realiseert Laudame de perfecte match. De belangrijkste vaardigheid is dan ook het inlevend vermogen in kandidaten en opdrachtgevers. De professionals staan centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken.

De bedrijfscultuur van Laudame kenmerkt zich door gedegenheid en gedrevenheid. Alle collega’s bij Laudame zijn gericht op verbetering en er wordt op een eerlijke manier met elkaar gecommuniceerd. Daarnaast is er genoeg ruimte voor trainingen, opleidingen en natuurlijk ook ontspanning: denk aan de kantoorkroeg en jaarlijkse skivakantie.

Laudame werkt voor allerlei opdrachtgevers, zoals Heineken, Eneco en Shell.

Bekijk bedrijfsprofiel van Laudame Financials