Laudame Financials Ontdek meer

Wat ga je doen als Junior Controller

Als Junior Controller bij Laudame Financials ben je verantwoordelijk voor controlwerkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers. Je werkt enkele maanden aan een project waarbij de focus ligt op financial control, business control of een combinatie hiervan.

Dit is een baan waarin je enerzijds nog bezig bent met operationele werkzaamheden, zoals de financiële administratie op orde brengen. Anderzijds ga je steeds zelfstandiger te werk en conceptuelere taken uitvoeren. Je kijkt bijvoorbeeld niet alleen of de (financiële) cijfers correct en volledig zijn, maar interpreteert deze ook en gaat in gesprek met verschillende afdelingen hierover. Kortom: je bent verantwoordelijk voor juistheid en tijdigheid als het gaat om financiële cijfers en het aanspreekpunt binnen de organisatie op dit vlak.

Opdrachten variëren enorm, maar veelvoorkomende werkzaamheden zijn de financiële administratie bijhouden, balansdossiers opstellen, treasury management en risico- en procesmanagement. Na verloop van tijd kun je je verdiepen in financial control ofwel business control, afhankelijk van je vaardigheden en interesses. Hier houdt de Business Consultant die jou op nieuwe opdrachten plaatst, rekening mee.

Wat krijg je?

 • €35.000 – €52.000 bruto p/j (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 13e maand
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via de Laudame Academy + mogelijkheden voor het volgen van een (post)master
 • Auto van de zaak
 • Jaarlijkse skivakantie met de organisatie
Als je het leuk vindt om cijfermatige processen te doorgronden, en je het een uitdaging vindt om in korte periode te presteren en aan verwachtingen te voldoen, dan is dit een baan voor jou.

Wat breng je mee

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Uitstekende Excelvaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Communicatief sterk, verbeteringsgericht, gedreven en verantwoordelijkheidsgevoel

Werken bij Laudame Financials

Laudame Financials optimaliseert de financiële bedrijfsvoering van opdrachtgevers en versterkt op deze manier organisaties. Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. Door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces en door de achtergrond in finance, realiseert Laudame de perfecte match. De belangrijkste vaardigheid is dan ook het inlevend vermogen in kandidaten en opdrachtgevers. De professionals staan centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken.

De bedrijfscultuur van Laudame kenmerkt zich door gedegenheid en gedrevenheid. Alle collega’s bij Laudame zijn gericht op verbetering en er wordt op een eerlijke manier met elkaar gecommuniceerd. Daarnaast is er genoeg ruimte voor trainingen, opleidingen en natuurlijk ook ontspanning: denk aan de kantoorkroeg en jaarlijkse skivakantie.

Laudame werkt voor allerlei opdrachtgevers, zoals Heineken, Eneco en Shell.

Bekijk bedrijfsprofiel van Laudame Financials