Laudame Financials Ontdek meer

Finance Werving en Selectie

Laudame Financials is uw vertrouwde partner op het gebied van Finance Werving & Selectie. Met ruim 20 jaar ervaring binnen Finance Recruitment en een uitgebreid en persoonlijk netwerk bent u verzekerd van de perfecte match. Wij bemiddelen financials op alle niveaus, van starter tot ervaren finance manager en alles daar tussenin. De perfecte match realiseren we door onze intensieve en kritische werving- en selectietrajecten.

Alle kandidaten worden tijdens ons Werving- & Selectietraject uitgebreid door twee collega’s persoonlijk gesproken. Zo kunnen wij niet alleen vakinhoudelijk de diepte in, maar vooral ook persoonlijk. We gaan voor een duurzame match, waarbij de kandidaat voldoende uitdaging vindt, past binnen uw bedrijfscultuur en vakinhoudelijk perfect aansluit bij de wensen. Deze succesformule betaalt zich keer op keer uit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan vooral verder.

Finance Recruitment

De succesvolle werving en selectie van Finance professionals vraagt om een nauwe samenwerking tussen u, de kandidaat en Laudame Financials. Tijdens het intakegesprek worden de eisen en wensen uitgebreid in kaart gebracht om een accuraat profiel op te stellen van de kandidaat. Daarna zetten wij alles op alles om de perfecte match te realiseren. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen, verloopt het contact tijdens het gehele werving & selectie proces met één recruitment consultant. Kortom, samenwerken met Laudame Financials voor de werving en selectie van financiële professionals betekent:

  • Een kandidaat die past binnen uw bedrijfscultuur
  • 100% commitment vanuit Laudame
  • De perfecte match
'Onze belangrijkste vaardigheid is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van onze opdrachtgevers'

Financieel personeel voor u

Wist u dat onze opdrachtgevers ons gemiddeld met een 8,4 waarderen op het gebied van werving en selectie van financieel personeel? Wij gaan tot het uiterste om u te helpen met het invullen van uw financiële vacature(s). Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met Albert Mastenbroek via onderstaande gegevens. Liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter via het formulier.

Meer weten of kennismaken?

Ik vertel u graag meer over onze aanpak. Neem contact op of laat uw gegevens achter via het formulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Albert Mastenbroek 06 18 78 99 49 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Albert Mastenbroek:
06 18 78 99 49