Laudame Financials Ontdek meer

Wat ga je doen als Business Consultant

Als Business Consultant bij Laudame Financials ben je verantwoordelijk voor het creëren van de beste match tussen finance professionals en opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers hebben uitdagingen binnen de financiële kolom en zoeken daarvoor een tijdelijke professional. Het is aan jou om de beste oplossing hiervoor te vinden.

Aan de ene kant ga je in gesprek met finance professionals over wat hen drijft en wat hun talenten zijn. Dit kan een collega van Laudame zijn, maar ook een freelancer of kandidaat uit de talent pool. Aan de andere kant communiceer je met opdrachtgevers over hun behoeftes en hoe Laudame daar het beste invulling aan kan geven. Ook heb je een sterke adviesrol: je wisselt ervaringen uit en brainstormt over de financiële strategie en visie van de opdrachtgever, vaak samen met de CFO. Het uiteindelijke doel hiervan is de optimale ondersteuning bieden vanuit Laudame.

Je zoekt actief naar opdrachtgevers via je eigen netwerk of via collega’s door jouw kennis te delen en passende communicatie in te zetten. Dit is ook van belang als je gaat bemiddelen tussen kandidaat en opdrachtgever; je voelt naadloos aan of er sprake is van een match. Als dit inderdaad zo is, blijf je betrokken bij de opdracht. Je biedt begeleiding waar nodig, stemt regelmatig af of de kandidaat nog uitgedaagd wordt en verkent nieuwe kansen en uitdagingen waar Laudame bij kan helpen.

Je werkt in een team van vijf Business Consultants (waarvan twee seniors) en een leidinggevende waarin samenwerking belangrijk is. Op administratief vlak word je ondersteund door andere collega’s, bijvoorbeeld als het gaat om afspraken inplannen, contracten opmaken en updates op sociale media plaatsen.

Wat krijg je?

 • €4.000 – €5.000 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 13e maand
 • 36 tot 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen via de Laudame Academy en het interne trainingshuis, bijvoorbeeld een postmaster
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak
 • Jaarlijkse skivakantie met de organisatie
Als je het leuk vindt om in te schatten hoe personen in elkaar zitten, wat ze willen en wat ze kunnen, en je het uitdagend vindt om opdrachtgevers te matchen aan de ambities en talenten van finance professionals, dan is dit een baan voor jou.

Wat breng je mee

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Aantoonbare ervaring met relaties opbouwen en beheren
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Zelfstartend en initiatiefrijk

Werken bij Laudame Financials

Laudame Financials optimaliseert de financiële bedrijfsvoering van opdrachtgevers en versterkt op deze manier organisaties. Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. Door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces en door de achtergrond in finance, realiseert Laudame de perfecte match. De belangrijkste vaardigheid is dan ook het inlevend vermogen in kandidaten en opdrachtgevers. De professionals staan centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken.

De bedrijfscultuur van Laudame kenmerkt zich door gedegenheid en gedrevenheid. Alle collega’s bij Laudame zijn gericht op verbetering en er wordt op een eerlijke manier met elkaar gecommuniceerd. Daarnaast is er genoeg ruimte voor trainingen, opleidingen en natuurlijk ook ontspanning: denk aan de kantoorkroeg en jaarlijkse skivakantie.

Laudame werkt voor allerlei opdrachtgevers, zoals Heineken, Eneco en Shell.

Bekijk bedrijfsprofiel van Laudame Financials