Laudame Financials Ontdek meer
Jan-Willem Oosterom Business Consultant bij Laudame Financials

Lees het verhaal van Jan-Willem

Jan-Willem Oosterom, aangenaam! Ik ben Managing Consultant en Business Consultant bij Laudame. Die rollen vervul ik sinds september 2016, nadat ik mijn carrière in de banken- en verzekeringswereld ben begonnen. Na ruim zes jaar kan ik zeggen dat ik bij een mooie club met een hecht team werk: ik heb elke dag plezier in mijn werk!

Lees het verhaal van Jan-WIllem
Podcast Business Consultant

Podcast over de rol als Business Consultant

Ben jij meer van het luisteren dan van lezen? Dat komt goed uit. In deze podcast-aflevering van ‘Aan tafel bij Laudame’ gaat Stephanie Kosten het gesprek aan met collega’s Jan-Willem Oosterom, Mariëlle Mulder en Wouter Huigen over de rol als Business Consultant.

Luister de podcast op Spotify
Interim Businesss Management team Laudame Financials

Lees het verhaal van Wouter

Ik ben Wouter Huigen, 38 jaar, en ben al mijn hele werkende leven actief in de wereld van detachering. Sinds oktober 2020 werk ik als Business Consultant bij Laudame en dat bevalt uitstekend!

Lees het verhaal van Wouter
Niels van der Ent Business Consultant bij Laudame Financials

Lees het verhaal van Niels

Ik heb gekozen voor Laudame omdat ze werken als een hechte groep professionals die de menselijke maat vooropstelt, iets wat ik zakelijk en privé erg belangrijk vind. Ik begon in deze functie met hoge verwachtingen, en die zijn allemaal overtroffen.

Bekijk de vacature

Meer weten?

Als Business Consultant bij Laudame ben je de cruciale schakel tussen onze opdrachtgevers, de interim financials en interne organisatie. Je zorgt voor de match tussen de ambities van onze financials en de vragen bij de opdrachtgever. Klinkt als een mooie uitdaging?

Op dit moment bestaat ons IBM-team uit 6 collega’s: Henric Doeven, Jan-Willem Oosterom, Mariëlle Mulder, Michiel van den Akker, Niels van der Ent en Wouter Huigen. We hebben een strak plan liggen om onze groeiambitie de komende jaren te realiseren en daarom zijn we op zoek naar jou!

Business Consultant in de praktijk

We kijken als afdeling graag en vol vertrouwen vooruit: met nieuwe plannen en een gezonde groeiambitie. Maar in deze video gaan we juist een keer terug in de tijd. We volgen Jan-Willem in het (omgekeerde) proces van een interim opdracht waarin de veelzijdigheid van zijn rol als Business Consultant goed zichtbaar wordt:

  • Het verlengen van een succesvolle opdracht
  • Een evaluatiemoment met de interim financial
  • De tussentijdse afstemming met de opdrachtgever
  • De tussentijdse coaching van de interim financial
  • De start van een interim opdracht
  • Het voorstellen van de interim financial bij de opdrachtgever
  • De initiële aanvraag vanuit de opdrachtgever

Een bedrijfscultuur waar we trots op zijn

Een gave baan bestaat naast de inhoud van je rol voor een groot deel uit de collega’s met wie je samenwerkt, je werkomgeving en de bedrijfscultuur. Zelf zijn we ervan overtuigd dat je onze cultuur pas écht proeft als je langskomt bij ons op kantoor. Dan merk je dat we hard werken met veel gedrevenheid en energie, maar ook veel oog hebben voor de persoonlijke verbinding met elkaar. We werken nauw samen en genieten van de dynamiek van de business. Omdat we die verbinding zo waardevol vinden, investeren we daar graag in. Zo organiseren we jaarlijks meerdere vakinhoudelijke leerdagen, sportieve evenementen, teamborrels in onze eigen kroeg De Hef, een spectaculair kerstdiner, de Laudame dag waar ook alle partners en kinderen aansluiten en als kers op de taart vliegen we ieder jaar naar Oostenrijk voor een paar onvergetelijke dagen met elkaar in de sneeuw. Het resultaat? Een hechte club waar je je thuis voelt!

Kennismaken met Laudame Financials?

Een hoop informatie, dat beseffen we goed. Desondanks valt er nog véél meer te vertellen! Wil jij ontdekken wat Laudame Financials jou te bieden heeft en hoe jij onderdeel kan worden van de groei van Laudame? Je bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen op kantoor. Bijvoorbeeld op vrijdagmiddag op de vaste VRIJMIBO in onze eigen kroeg ‘De Hef’. We leren je graag kennen!

Wil jij doorpraten over de functie als Business Consultant bij Laudame Financials?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Kimberley Frederiks 06 41 26 15 36 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Kimberley Frederiks:
06 41 26 15 36