Laudame Financials Ontdek meer
Datum 14 november 2019
Tijdstip 13:30
Locatie Café De Hef - Laudame Financials, Hoofdweg 256 te Rotterdam

Ben jij op zoek naar de perfecte plek om je carrière als financial te starten? Een functie waarin je snel kan groeien omdat je wordt uitgedaagd op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak? En een functie waarin je goede begeleiding en training krijgt? Dan hebben wij de uitgelezen kans voor jou om te starten als interim finance professional.

Proeven of het interim financial vak iets voor jou is? Kom dan donderdagmiddag 14 november (vanaf 13.30 uur) naar onze inhousedag. In een interactieve en volgepakte middag maak je kennis met Laudame en het interim finance vak. Zo komen er interimmers aan het woord, maar ga je ook zelf aan de slag met een uitdagende escape game! De dag zal worden afgesloten met een welverdiende borrel in onze eigen kroeg op kantoor.

Wij hebben verschillende (starters)functies maar ook stage- en afstudeerplekken. Wordt dit jouw volgende stap? Schrijf je dan nu in voor onze inhousedag. Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar Michelle Helmer (mhelmer@laudame.nl) Vergeet niet je CV bij te voegen als je Michelle mailt. Heb je nog vragen? Stuur Michelle (Recruiter bij Laudame Financials) een appje via 06 – 15 90 65 17.