Laudame Financials Ontdek meer
Datum 12 april 2022
Tijdstip 16:00 - 17:00
Locatie Online
PE-punten 1

Ben jij:

  • Benieuwd naar de meest voorkomende valkuilen bij het gebruik van KPI’s?
  • Op zoek naar praktijkervaringen en inzichten rondom succesvol gebruik van KPI’s?
  • Benieuwd waarom KPI’s vaak niet naar tevredenheid werken binnen organisaties?
  • Op zoek naar praktische handvaten voor toepassing in de praktijk?

 

Dan ben je van harte welkom tijdens de inspiratiesessie ‘KPI’s die wél werken’ op dinsdag 12 april. De valkuil waar organisaties telkens opnieuw intrappen, is dat ze weliswaar goed bedoeld en (vaak zonder het te weten) via Key Performance Indicators (KPI’s) barrières opwerpen voor effectieve uitvoering van de strategie en samenwerking tussen afdelingen. Dit proces kan versterkt worden door, al dan niet succesvol, BI-tooling in te zetten om te rapporteren op deze KPI’s. Wanneer afdelingen sturen op KPI’s die niet bijdragen aan de realisatie van de algehele strategie leidt dit op termijn tot frustraties en suboptimale besluiten.

Wat zijn dan KPI’s die wél werken?

Peter Geelen (oprichter iPM Partners) en Wouter Huigen (Laudame Financials) gaan op dinsdag 12 april in gesprek over KPI’s die wél werken. Ze bespreken een integrale aanpak waarbij performance management, reporting en de uitrol en het gebruik binnen de organisatie met elkaar verbonden moeten zijn. Welke principes zijn er voor KPI’s die wél werken en welke rol speelt BI-tooling daarin?

Na afloop van deze sessie:

  • Beschik je over praktische handvaten voor toepassing in de praktijk;
  • Ben je op de hoogte van de meest voorkomende valkuilen bij het gebruik van KPI’s;
  • Ben je geïnspireerd door praktijkverhalen en inzichten rondom het succesvol toepassen van KPI’s.

 

Je bent van harte welkom bij deze digitale inspiratiesessie op dinsdag 12 april van 16:00 tot 17:00. Ken jij iemand voor wie deze sessie ook relevant kan zijn? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Aanmelden kan via onderstaande button.