Laudame Financials Ontdek meer
Datum 08 juni 2021
Tijdstip 16:00 - 17:00
Locatie Online

De kracht van Power BI

“Zet gegevens om in kansen”, “Stimuleer betere zakelijke beslissingen in uw organisatie met Microsoft Power BI” en “Een gegevensgestuurde bedrijfscultuur met business intelligence voor iedereen”.

Zomaar wat quotes van de site van Microsoft over Power BI, ontworpen om experts te ondersteunen in het big data-tijdperk. Power BI combineert technologieën die in eerste instantie ontworpen zijn voor Excel (PowerPivot & PowerQuery) en voegt daar briljante visualisatiemogelijkheden en de mogelijkheid om realtime via de cloud rapportages te raadplegen aan toe. Een must-have voor de moderne financial, zou je zeggen.

Op dinsdag 8 juni maak je laagdrempelig en kosteloos kennis met de kracht van Power BI. Van 16:00 – 17:00 nemen we je in één uur mee in de wereld van dashboards, BI en rapportages. Tijdens deze inspiratiesessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • BI-trends en ontwikkelingen
  • Rapportagemogelijkheden van Power BI
  • Live Demo
  • Tips voor een vliegende start

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Power BI voor jou of je organisatie, maar kom je er maar niet aan toe? Of wil je geïnspireerd worden door de mogelijkheden die Power BI heeft te bieden? Dit is je kans om laagdrempelig kennis te maken met de kracht van Power BI. Meld je aan via onderstaande button.

Meer informatie over onze Power BI aanpak of de inspiratiesessie?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.