Laudame Financials Ontdek meer
Datum 23 november 2021
Tijdstip 16:00 - 17:00
Locatie Online
PE-punten 1 PE-punt

Power BI heeft oneindig veel mogelijkheden op het gebied van visualisaties. Maar zoals zo vaak geldt ook hier: less is more. Om je te helpen bij het bouwen van effectieve Power BI dashboards nemen we je aan de hand van 10 gouden tips mee in de wereld van Power BI visualisaties. Want wat maakt een rapportage dan effectief? Wat betekent de leesrichting van gebruikers voor de inrichting van je rapportages en hoe zet je kleuren effectief in binnen Power BI?

Op 23 november van 16:00 tot 17:00 bespreken we deze 10 gouden regels en delen we aan de hand van verschillende voorbeeldrapportages do’s & don’ts op het gebied van Power BI visualisaties en dashboards. Na afloop van deze inspiratiesessie heb je een goed beeld van de uitgebreide visualisatiemogelijkheden, handvaten om dashboards (binnen jouw organisatie) beter vorm te geven en inzicht in de kleine verschillen die op de effectiviteit van een dashboard veel impact hebben.

Deze sessie is bedoeld voor financials, managers of BI-eindgebruikers die:

  • een indruk willen krijgen van de uitgebreide visualisatiemogelijkheden in Power BI;
  • op zoek zijn naar inspiratie voor het succesvol opmaken van dashboards in Power BI;
  • handvaten zoeken voor een universele opmaak van dashboards in Power BI.

 

Ben jij op zoek naar inspiratie en concrete tips om dashboarding binnen Power BI succesvol in te zetten? Je bent van harte uitgenodigd voor deze inspiratiesessie. Ken jij iemand voor wie deze sessie ook relevant kan zijn? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Meld jezelf aan via het onderstaande formulier.

Inspiratiesessie: 10 gouden tips voor effectieve dashboards in Power BI

  • Persoonlijke gegevens
Meer informatie over onze Power BI aanpak of deze inspiratiesessie?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.