Laudame Financials Ontdek meer
Datum 05 oktober 2023
Tijdstip 16:00 - 17:00
Locatie Online
PE-punten 1 PE-punt

Digitaal transformeren staat bij veel organisaties hoog op de agenda. RPA is bij uitstek een manier om transparant en eenduidig te werken, je  medewerkers te ontlasten en te richten op kwaliteit en efficiency. 

Op donderdag 5 oktober van 16:00 tot 17:00 uur nemen Sjaco Trouwborst (Business Manager Consultancy bij Laudame Financials) en Jeroen Veldhuis (Senior Manager bij BDO Digital) je in een online inspiratiesessie mee in de kracht van automatisering. In een uur tijd duiken we in de toepassingen van RPA, de relatie met Hyperautomation en AI en verschillende praktijkvoorbeelden. We sluiten de inspiratiesessie af met een concrete aanpak om de eerste stappen te zetten binnen jouw organisatie. We beloven dat je geïnspireerd je laptop weer dichtklapt na afloop.  

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor financials die:  

  • een eerste indruk willen krijgen in de kracht van automatisering en toepassingen van RPA; 
  • geïnteresseerd zijn in het verder optimaliseren en efficiënter maken van de finance afdeling. 

 

Je bent van harte uitgenodigd voor deze online inspiratiesessie. Ken je iemand voor wie deze sessie ook relevant is? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.  

 Aanmelden kan via onderstaande button.

Meer informatie over onze aanpak of deze inspiratiesessie?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.