Laudame Financials Ontdek meer

Column Gilles Kok

Ik wil je graag meenemen in een flashback naar het jaar 2000. De arbeidsmarkt is krap en arbeid flexibiliseert, ook in het finance vak. Goede professionals vinden is erg lastig, terwijl bestaande bureaus onvoldoende kwaliteit bieden. Zij sturen je gewoon tien cv’s met “Succes!” erop. Dat kan ook anders, dacht ik. Op 16 maart 2000 resulteerde dat in de oprichting van Interim Financials B.V. Vanaf het begin stond de kandidaat centraal: als ik die kandidaat zou zijn, welke baan zou me dan interessant lijken? Met één cruciale voorwaarde: de kandidaat moet goed zijn. Want wie goed is, heeft altijd werk.

Inmiddels zijn we twintig jaar verder en is er veel veranderd. Zo werd Interim Financials B.V. al vrij snel omgedoopt tot Laudame Financials, zijn we een paar keer verhuisd en hebben we als team veel mooie momenten meegemaakt, successen en jubilea mogen vieren en gave reizen gemaakt. Wat zeker niet veranderd is, is de focus en aanpak van Laudame. Het is en blijft cruciaal dat we ons inleven in de opdracht en de opdrachtgever, maar de juiste persoon maakt de perfecte match. Die kwaliteit hebben we in dienst en in ons netwerk en daar zoeken we een passende opdracht bij. We zijn er trots op dat zoveel relaties vertrouwen op die kwaliteit van Laudame en ik wil jullie bij deze hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen 20 jaar. Die samenwerking zorgde er ook voor dat we als bedrijf konden blijven ontwikkelen en doorgroeien. Naar een vast team van ca. 75 mensen.

Zelf geniet ik het meest als we met de hele club bij elkaar zijn, tijdens meetings of events zoals het Kerstdiner of de skireis. Wat een goede gasten hebben we toch, voel ik dan. Maar ook als ik de ontwikkeling en groei zie binnen het team. Het is en blijft gaaf om mensen te zien groeien, zowel op het werk als daarbuiten.

Dankbaar voor de afgelopen 20 jaar kijk ik daarom ook met veel vertrouwen uit naar de toekomst.

20 jaar Laudame Financials geschiedenis in foto’s

De afgelopen 20 jaar is er veel gebeurd. Mijlpalen, jubilea, bijzondere reizen, successen en gave momenten. In deze fotogalerij geven we je een impressie van 20 jaar Laudame, veel plezier!

Wil je meer weten over Laudame Financials? Lees verder over onze cultuur, Laudame Charity, wie we zijn of hoe het is om als interim financial aan de slag te gaan.

Meer weten?

Ik vertel je graag meer over de afgelopen 20 jaar en de toekomstplannen van Laudame Financials!

Gilles Kok 010 451 55 00 Stuur een bericht Bel mij terug