Laudame Financials Ontdek meer

Persoonlijk Profiel

Laudame Financials is altijd op zoek naar intrinsiek gemotiveerde financials om ons team te versterken. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor zowel beginnende als ervaren financials keer op keer de perfecte match te realiseren. En die perfecte match is de basis voor jouw optimale groeicurve als financial.  Benieuwd hoe jouw optimale groeicurve eruit kan zien? Lees dan verder op deze pagina.

Tijdens de kennismaken bepalen we samen of Laudame jou een passende toekomst biedt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden. Komen we samen tot die conclusie dan mag je erop rekenen dat we keer op keer een perfecte match realiseren waardoor de opdrachten je enthousiast maken en tegelijkertijd voldoende blijven uitdagen. Uiteraard houden je opdrachten gelijke pas met je persoonlijke ambities en plannen rondom je eigen ontwikkeling. Daarnaast mag je rekenen op  frequente professionele begeleiding van onze business consultants en trainers.

Naast het zakelijke is er veel ruimte voor teambuilding in ons eigen café De Hef, op de piste tijdens ons jaarlijkse ski-event of op het beachvolleybalveld om maar een paar voorbeelden te noemen. Je leest er meer over op onze Laudame cultuur pagina. Jouw mogelijkheden binnen Laudame Financials ontdekken? Kijk dan eens rond op de vacaturepagina.