Laudame Financials Ontdek meer

Wat ga je doen als Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant bij Laudame Financials ben je verantwoordelijk voor de bemiddeling tussen opdrachtgevers en kandidaten. Deze opdrachtgevers zoeken een vaste professional op het gebied van accountancy, finance en control, en jij gaat op zoek naar de perfecte match. Je bent betrokken bij alle gesprekken, onderhandelingen en evaluaties, hebt een adviserende rol en discussieert over de perfecte invulling van de opdracht.

Je achterhaalt wat de opdrachtgever zoekt tijdens een uitvoerig intakegesprek. Je neemt de tijd, stelt kritische vragen en adviseert over bijvoorbeeld personeel aannemen, werven en functieprofilering in de markt. Vervolgens zoek je de perfecte match via je eigen netwerk en het internet. Als je een potentiële match hebt gevonden, voer je een kennismakingsgesprek met de kandidaat zodat duidelijk wordt of het zowel persoonlijk als vakinhoudelijk klikt. Maar ook daarna blijf je betrokken: zo ben je aanwezig bij sommige vervolggesprekken, waarin onderhandelen en compromissen sluiten regelmatig terugkomen. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt bemiddelen en mensenkennis hebt. Ook na de start van het dienstverband neem je regelmatig polshoogte om te kijken of de samenwerking bevalt. Zo ben je van maximale waarde voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

Je bent onderdeel van het recruitmentteam met vijf collega’s. Twee collega’s werven voor Laudame zelf, terwijl drie collega’s voor opdrachtgevers werven. Daarnaast werk je samen met andere consultants van Laudame die zich focussen op tijdelijke opdrachten. Je team heeft tien tot vijftien bemiddelingen in de portefeuille.

Wat krijg je?

 • €3.500 – €4.500 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 13e maand
 • 32 tot 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via de Laudame Academy + mogelijkheden voor het volgen van een (post)master
 • Laptop, telefoon, en (optioneel) een auto van de zaak
 • Jaarlijkse skivakantie met de organisatie
Als je het leuk vindt om mensen objectief te beoordelen en commercieel te werk te gaan, en je het een uitdaging vindt om vol te houden als het zoeken naar een match soms wat moeizamer gaat, dan is dit een baan voor jou.

Wat breng je mee

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Aantoonbare recruitmentervaring aan de corporate- of bureauzijde
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Proactief, ondernemend en een goede netwerker

Werken bij Laudame Financials

Laudame Financials optimaliseert de financiële bedrijfsvoering van opdrachtgevers en versterkt op deze manier organisaties. Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. Door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces en door de achtergrond in finance, realiseert Laudame de perfecte match. De belangrijkste vaardigheid is dan ook het inlevend vermogen in kandidaten en opdrachtgevers. De professionals staan centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken.

De bedrijfscultuur van Laudame kenmerkt zich door gedegenheid en gedrevenheid. Alle collega’s bij Laudame zijn gericht op verbetering en er wordt op een eerlijke manier met elkaar gecommuniceerd. Daarnaast is er genoeg ruimte voor trainingen, opleidingen en natuurlijk ook ontspanning: denk aan de kantoorkroeg en jaarlijkse skivakantie.

Laudame werkt voor allerlei opdrachtgevers, zoals Heineken, Eneco en Shell.

Bekijk bedrijfsprofiel van Laudame Financials