Privacy

Privacy Reglement

Laudame Financials B.V. (hierna: "Laudame") stelt uw bezoek aan onze website www.laudame.nl en/of enige andere door of namens Laudame (of enige aan haar gelieerde vennootschap) geëploiteerde website (hierna: de "Website") op prijs. Dit Privacy Reglement bevat een aantal regels omtrent het gebruik van de door u ter beschikking gestelde persoonsgegevens. Door gebruik te maken van de Website stemt u als bezoeker in met de voorwaarden en bepalingen van dit Privacy Reglement. Indien u deze regels niet wenst te accepteren, dan dient u de Website nadrukkelijk niet te gebruiken.

Indien en voor zover u via de Website persoonsgegevens ter beschikking stelt aan Laudame, dan zal Laudame deze gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen en enkel gebruiken ter uitvoering van het specifieke doel waaronder u uw gegevens ter beschikking heeft gesteld. U kunt bijvoorbeeld denken aan Laudame's reageren op een door u via de Website verzonden sollicitatie, het opslaan van uw gegevens via de Website aan Laudame verstrekte sollicitatiegegevens in het licht van mogelijke toekomstige voor u interessante vacatures of het aan u toezenden van door u via de Website verzochte informatie. Laudame stelt uw persoonsgegevens nadrukkelijk niet ter beschikking aan derde partijen en zal bij de verwerking van de persoonsgegevens altijd de Wet bescherming persoonsgegevens in acht nemen. Bij Laudame doen wij verder ons best om u zoveel mogelijk controle over uw persoonlijke gegevens te geven. U kunt daarom te alle tijde, via de onderstaande communicatiekanalen (zie onder "Contact"), aan ons kenbaar maken dat u niet wenst dat uw persoonsgegevens gebruikt worden voor de doeleinden zoals hierboven staan vermeld, alsmede heeft u het recht Laudame te verzoeken de vastgelegde persoonsgegevens te verwijderen, te verbeteren of aan te vullen.

Laudame doet haar uiterste best om via technische (via onder andere veilige servers en firewalls) en organisatorische beveiligingsmaatregelen ervoor te zorgen dat de overbrenging van uw persoonsgegevens van uw computer naar onze server op een veilige manier geschiedt, alsmede dat de persoonsgegevens op een veilige manier beschermd blijven tegen onrechtmatig gebruik.

Cookie statement

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onszelf
Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Deze website maakt tevens gebruik van Google Analytics, een webanalyse service die door Google Inc. (“Google”) wordt geleverd. Indien u het gebruik van Google Analytics in het geheel niet wilt toestaan, kunt u de Google Analytics Opt-out Add-on downloaden en installeren via https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl. Google Analytics maakt gebruik van cookies, tekstbestanden die worden opgeslagen op uw computer zodat door de website geanalyseerd kan worden hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw gedeeltelijke, dus niet tot u herleidbare IP-adres) wordt door Google overgebracht naar en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google zal deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, rapporteren over de websiteactiviteit samen te stellen voor website-exploitanten en andere diensten te verstrekken met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Google mag deze informatie slechts aan derden verschaffen indien Google daartoe wettelijk verplicht is of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming verleend de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. U kunt het gebruik van cookies weigeren door de daartoe bestemde instellingen van uw browser te selecteren, maar als gevolg daarvan kan het zijn dat u geen gebruik kunt maken van de volledige functionaliteit van deze website. Door het gebruik van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van gegevens over u door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van  eventuele persoonsgegevens.

Laudame heeft Google Analytics bovendien ‘privacy vriendelijk’ ingesteld conform de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens en heeft een verwerkingsovereenkomst met Google gesloten. Ter verdere bescherming van uw privacy heeft Laudame de volgende maatregelen genomen:

  • Het laatste octet van uw IP-adres wordt gemaskeerd.
  • ‘Gegevens delen’ is uitgezet.
  • Laudame maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies. Door het verwijderen of uitschakelen van cookies kan het gebeuren dat delen van onze website niet meer werken of onjuist worden weergegeven.

Let op: de website van Laudame maakt gebruik van mogelijkheden om informatie te delen via sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn, Twitter of Google+. Als u informatie deelt via deze netwerken dan geldt voor het delen van die informatie het privacybeleid van die externe partij.

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de website de grootste zorgvuldigheid is betracht, is het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist is. Laudame Financials kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie als afkomstig van en gepubliceerd op de website.

Niets uit de teksten of grafische voorstellingen van Laudame Financials mag zonder schriftelijke toestemming worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd. Het is mogelijk dat via onze website toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Laudame Financials kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

Contact

Als u vragen hebt over het Privacy Reglement, dan kunt u contact opnemen met Laudame per post, email of telefoon, middels onderstaande gegevens:

Laudame Financials B.V., Hoofdweg 256, 3067 GJ  ROTTERDAM

Telefoonnnummer: 010 - 451 55 00

email: info@laudame.nl

Versie: 1 februari 2012