Laudame Financials Ontdek meer
Datum 24 november 2022
Tijdstip 16:00 - 17:00
Locatie Online
PE-punten 1 PE-punt

Wij delen graag onze Excel-kennis met je in een online inspiratiesessie.

Om je te inspireren je Excel-vaardigheden te blijven ontwikkelen, hebben we in de Whitepaper ‘Excel voor financials’ alle praktische tips op een rij gezet om de kracht van Excel maximaal in te zetten. En in deze inspiratiesessie maken we dat nog concreter!

Op donderdag 24 november van 16:00 tot 17:00 nemen Koen van Haeften en Wouter Huigen je in een online inspiratiesessie mee in de wereld van Power Query, één van de meest waardevolle tools in Excel. In één uur tijd duiken we in de toegevoegde waarde van Power Query, krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kan je een goede inschatting maken van hoeveel werk je dat maandelijks gaat schelen. We beloven dat je geïnspireerd je laptop weer dichtklapt na afloop!

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor financials die:

  • gebruik maken van Excel voor het verwerken en koppelen van data, het maken van rapportages en analyses;
  • een eerste indruk willen krijgen in het gebruik van Power Query;
  • geïnteresseerd zijn in de functionaliteiten van Power Query en Power Pivot;
  • Excel-modellen minder foutgevoelig willen maken.

 

Ben jij op zoek naar deze inspiratie om de kracht van Power Query in Excel maximaal in te zetten? Je bent van harte uitgenodigd. Ken jij iemand voor wie deze sessie ook relevant is? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Aanmelden kan via onderstaande button.

Meer informatie over onze aanpak of deze inspiratiesessie?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.