Veel organisaties zeggen het, Laudame doet het

Hester Noorman, HR Director voor DQ&A Media Group te Voorburg

Hester Noorman is internationaal HR Director bij DQ&A Media Group, specialisten in online marketing. DQ&A is een ‘global player’, met vestigingen in acht landen. DQ&A geeft adviezen aan bestaande en potentiële opdrachtgevers over strategieën en technologieën voor online marketing en neemt indien gewenst ook de uitvoering ervan voor haar rekening. Door het ‘one-stop-shopping’ neemt DQ&A wereldwijd een redelijk unieke positie in. De stafafdelingen zijn ondergebracht bij het hoofdkantoor in Voorburg.

 Noorman: “Enige tijd geleden kwam een medewerker van Laudame kennismaken. Toen we een half jaar later op zoek waren naar een financial controller, heb ik hem gebeld. Binnen een maand hadden we de juiste kandidaat. Die snelheid past bij onze organisatie.” 

Eén van die kandidaten is per 1 december 2011 begonnen als financial controller. Ze houdt zich met name bezig met de waarborging dat periodieke afsluitingen binnen de gehele groep tijdig en correct verlopen en is verantwoordelijk voor de AO/IC binnen onze organisatie. Daarnaast is zij de rechterhand van de CFO ter ondersteuning van diverse projecten. Noorman: “We zijn ontzettend tevreden over haar. Ze is gedegen, vlot en een heel goede match met onze cultuur. We hopen dat ze tot haar pensioen hier blijft. Het is duidelijk dat Laudame niet alleen kundig en snel is, maar ook werkelijk een bestand heeft van mensen die actief een andere baan zoeken. Heel knap dat ze in zo’n korte tijd een goede match wisten te maken. Er lopen heel veel partijen rond die roepen dat ze dat kunnen, maar Laudame maakt het waar!”