Laudame houdt ook na het plaatsen nauw contact

Arjen Smits, Controller Cyclus N.V. te Gouda

Cyclus is specialist in het beheer van de openbare ruimte en afvalbeheer. Het bedrijf zamelt bijvoorbeeld het huishoudelijk afval voor gemeenten in. Arjen Smits is Controller bij het bedrijf en heeft een bijzondere band met Laudame. “Ik ben via Laudame in vaste dienst gekomen bij Cyclus NV en zocht ook tijdelijke krachten voor mijn nieuwe werkgever via Laudame.”

Smits reageerde in 2006 op een advertentie waarin Laudame een controller voor Cyclus in Gouda zocht. Niet veel later begon hij bij zijn nieuwe werkgever. “Ik weet daardoor goed hoe Laudame werkt. Bovendien hebben ze bewezen dat ze een betrouwbaar bedrijf zijn dat kwaliteitsmensen levert. Toen we bij Cyclus tijdelijke krachten nodig hadden, was het logisch om Laudame in te schakelen”, vertelt Smits. Ook die relatie met Laudame beviel hem goed. “Ze leverden de juiste mensen. Laudame kent haar interimmers door en door en luistert naar de wensen van de klant. Dat maakt de kans op een match veel groter.”

Cyclus houdt volgens Smits van kwaliteit. Medewerkers moeten daaraan voldoen. “Wij zijn niet van de mooie praatjes, maar van resultaat. Ik denk dat Laudame heel goed bij die filosofie past. Het spreekt mij aan dat ze na het plaatsen van een medewerker nauw contact houden. Ze willen weten hoe het van beide kanten bevalt. Ook voor de kandidaat is dat prettig.”