Het persoonlijk contact met de accountmanagers is heel belangrijk

Rutger Reintjes, Manager Financiële Administratie bij Parnassia Bavo Groep

De Parnassia Bavo Groep is met ruim 8000 medewerkers een redelijk grote speler binnen de geestelijke gezondheidszorg, ze bedienen 11% van de markt. De organisatie is ontstaan uit een aantal fusies. Hieruit is een centraal servicecentrum voortgekomen, gevestigd in Den Haag. Ook de afdeling financiële administratie is hier ondergebracht. Rutger Reintjes is Manager van deze afdeling.

Reintjes: “Door de vele fusies is er de laatste jaren veel verloop onder het personeel geweest en was er veel werk op de financiële administratie. Dit hebben we opgevangen door tijdelijke medewerkers, veelal van Laudame. Zij konden snel goed gekwalificeerd personeel leveren. De rust is inmiddels weer redelijk teruggekeerd. Met Laudame hebben we een blijvende relatie opgebouwd, momenteel zijn er nog drie à vier man van Laudame hier aan het werk. Dat komt ook door het persoonlijke contact met de accountmanagers met wie we die relatie hebben opgebouwd.”

Reintjes over Laudame: “Een goed georganiseerd bedrijf, ze zijn heel actief naar de klant toe en laten frequent hun gezicht zien. Het spreekt mij aan dat de interimmers allemaal verschillende types zijn, die gemeen hebben dat ze vakkundig en zelfstandig zijn. Als we tijdelijke mensen nodig hebben, zeker op hbo-niveau, bellen we al snel Laudame.”