Laudame beweerde in één keer met de juiste kandidaat te komen

Robert Paul Fennema, Operationeel Directeur Leger des Heils ReShare

Leger des Heils ReShare is ’s lands grootste inzamelaar van tweehandskleding. Robert Paul Fennema is er Operationeel Directeur. Bij deze organisatie werken 75 medewerkers, waarvan vijftig in de logistiek en 25 in de administratieve ondersteuning. Fennema huurde twee financiële professionals in via Laudame.

“De eerste functie ging om een vervanging bij ziekte. Deze taak is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Nu zijn we op zoek naar een nieuwe manager financiën en administratie. We zijn de structuur ervan nog aan het definiëren. Voor deze interim fase hebben we weer iemand aangetrokken via Laudame en het is alweer een goede match. We vinden de mensen professioneel, gedegen en met een grote vakinhoudelijke kennis. Binnen onze organisatie volgen veranderingen elkaar snel op. Het is fijn als interimmers daar een bijdrage aan kunnen leveren. ”

Fennema: “We hebben ervaring met meerdere bureau’s, maar Laudame doet wat ze belooft. Zo beweerden ze dat ze in één keer met de juiste kandidaat zouden komen. Dus geen zes gesprekken met zes kandidaten. Door goed te luisteren en te doorgronden weten ze precies wat een goede match is, zeggen ze. En in ons geval was dat ook echt zo: twee keer zelfs!”