Laudame een betrouwbare partner

Leander van Dam, Manager Finance and Control van Voestalpine Railpro

Voestalpine Railpro is een belangrijke speler op de railinframarkt. Voor tijdelijke medewerkers op de financiële afdelingen maakte het bedrijf de afgelopen jaren vijf keer gebruik van Laudame. “Een betrouwbare partner die niet alleen kijkt naar de kwaliteiten van medewerkers, maar ook heel goed inschat of de medewerker bij het bedrijf past”, vindt Leander van Dam, Manager Finance and Control van Voestalpine Railpro.

Drie jaar terug kwam hij met Laudame in contact. “We deden destijds zaken met een aantal andere bureaus. Met Laudame besloten we na een puur informerend bedoeld gesprek toch een project te draaien. Zij zochten voor ons een medewerker op de afdeling Debiteurenbeheer. Dat was een hele goede ervaring, waardoor we het project later een vervolg hebben gegeven. Laudame heeft onder meer voor tijdelijke medewerkers tijdens een ziekte- en zwangerschapsverlof gezorgd”, vertelt Van Dam.

Hij vindt de snelheid van handelen van Laudame prettig, maar is nog het meest onder de indruk van het feit dat de tijdelijke medewerkers naadloos in het team passen. Laudame levert mensen met kwaliteit die er ook nog eens 100 procent voor gaan. Precies wat je verwacht van een match.”