Het inhuren van een tijdelijke kracht creëert rust

Ernst Visser, Finance Director Pon Power Energy Solutions Center

Pon Power Energy Solutions Center is onderdeel van de Pon Power Group en houdt zich bezig met het leveren van energiesystemen, motoren voor de scheepvaart en de service hiervoor. De marktleider huurt regelmatig tijdelijke mensen in, zeker een aantal keren per jaar. Finance director Ernst Visser: “Meestal is er sprake van tijdelijke onderbezetting of van een project waarvoor iemand moet worden vrijgemaakt.”

Visser werkt sinds 2009 met Laudame samen. “Indien ik een gat dien op te vullen, creëert het inhuren van een tijdelijke medewerker voor ons rust. Het geeft ons de tijd om ondertussen op zoek te gaan naar een gedegen kandidaat. Laudame levert snel, en de juiste kwaliteit. Niet alleen voor projectcontrollers, maar ook bijvoorbeeld voor de afdeling Crediteuren.”

De samenwerking bevalt Visser uitstekend. “Laudame is een serieuze organisatie, de accountmanagers zijn niet overdreven salesgericht, ze denken met je mee. Ik maak ze deelgenoot van mijn probleem. Andere bureaus komen nog wel eens met cv’s zonder dat ze precies weten wat ik zoek. Laudame neemt de klant serieus. Door de lange relatie kennen zij jouw organisatie en weten ze wat je zoekt.”