Laudame neemt je daadwerkelijk veel werk uit handen

Berry Noorlander, Financieel Directeur Cyclus

‘Cyclus is gespecialiseerd in openbare ruimte en afvalbeheer. Het zamelt onder meer voor vijftien gemeenten afval in. Financieel Directeur is Berry Noorlander. Hij werkt sinds 2005 samen met Laudame en is daarover zeer enthousiast. “Laudame levert meteen een kandidaat aan in plaats van eerst een flinke stapel cv’s. Dat scheelt zoveel werk!”, aldus Noorlander.

Ten tijde van de eerste kennismaking met Laudame, zocht Cyclus een interim controller. “We waren destijds met een overname bezig en zochten op verschillende vlakken extra capaciteit. Laudame regelde dat perfect, het bedrijf had goed door waaraan we behoefte hadden. Kandidaat één was goed op zijn taak berekend, maar ik had er geen klik mee. Laudame kwam daarop snel met een nieuwe kandidaat. Binnen twee dagen hebben we toen de zaak geregeld”, herinnert Noorlander zich.

Het was voor hem reden vaker met Laudame in zee te gaan. “Na de overname hebben we ook nog een herstructurering meegemaakt. Bij zo’n samenvoeging ontstaan nieuwe functies waarvoor je mensen zoekt. Ook daarbij heeft Laudame een prima rol gespeeld. Ze nemen heel veel werk uit handen door meteen met goede kandidaten aan te komen. Daarmee voer je dan een gesprek. Als je eerst met veel verschillende mensen in gesprek moet, doe je nog al het werk zelf. En dat is nou precies waarvoor wij een bedrijf inhuren”, zegt Noorlander. Hij karakteriseert Laudame als ‘betrouwbaar en professioneel’. “Wij doen nog steeds zaken met het bedrijf. Momenteel werven ze voor ons iemand voor een moeilijk in te vullen vacature.”