Laudame leeft zich heel goed in

Aart Glismeijer, Controller DHV

Aart Glismeijer is Controller bij DHV, een van de grootste ingenieursbureaus van het land. Dat werkt sinds vijf jaar samen met Laudame, die tijdelijke administratieve krachten levert. “Wij werken alleen met interimmers als we in de organisatie kampen met ziekte of een hoge werkbelastingen. De mensen die Laudame daarvoor levert zijn altijd van uitstekende kwaliteit. We hebben nog nooit gedacht: dat is hem niet.”

Voor DHV gaat kwaliteit boven alles en dat verlangt de organisatie ook van de interimmers. “Laudame leeft zich heel goed in binnen een organisatie en weet welke mensen wij nodig hebben. We zijn ook zeer tevreden over de snelheid van handelen. Als ik bel, heb ik meestal op korte termijn iemand nodig. Laudame is flexibel genoeg om daarop in te spelen. Binnen twee weken is een van hun mensen bij ons aan het werk”, vertelt Glismeijer.

Dat zijn interimmers van hbo- of universitair niveau. “Zij beginnen bij ons met administratieve werkzaamheden als projectbewaking, facturering en correctiewerk, maar groeien daarna door in project control. Ze zijn dan verantwoordelijk voor bijvoorbeeld budgetbewaking. Dat doen ze in heel nauw contact met projectmanagers”, legt Glismeijer uit, die enthousiast is over de organisatie van Laudame. “Ik vind het een klantgerichte en open communicerende organisatie, die snel kwaliteitsmedewerkers aandraagt. Dat is precies wat je van een bureau verwacht.”