Het DNA van beter voor kandidaten

Uit gesprekken met interim financials, opdrachtgevers en freelancers kwamen drie kernwaarden van Laudame Financials telkens bovendrijven:

  • Intrinsieke motivatie
  • Verbeteringsgericht
  • Verantwoordelijk

Deze kernwaarden vormen de basis van onze nieuwe campagne ‘Het DNA van beter’. Het beter maken van organisaties, processen, resultaten, maar ook de continue ontwikkeling en verbetering van onszelf, zit in ons bloed.

Dankzij onze achtergrond in finance en ons kritische selectie- en plaatsingsproces, realiseren we de perfecte match voor de kandidaat. Kijk voor een overzicht van de actuele vacatures op www.werkenbijlaudame.nl.

Onze belangrijkste vaardigheid is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van onze opdrachtgevers. Daarom beloven wij jou de maximale groeicurve in je volgende opdracht en je loopbaan. Wat dat concreet voor jou betekent?

De perfecte match
De ideale opdracht voor jou, op dat moment.

Werkplezier
Een nieuwe opdracht waar je energie uit haalt.

Inhoudelijke uitdaging
Je bouwt je ervaring en kennis verder uit.

Duurzaam effect
Je kunt iets neerzetten van blijvende waarde.

Jouw volgende stap
Herken jij jezelf in het DNA van beter? Ben jij intrinsiek gemotiveerd om organisaties, processen, samenwerkingen, resultaten, maar vooral ook jezelf elke dag een beetje beter te maken? En pak je de verantwoordelijkheid en het eigenaarschap om die verbeteringen ook echt door te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen zorgen we ervoor dat jouw volgende stap ook écht de beste stap is voor jou als financial.

Upload je contactgegevens en CV zodat wij je kunnen contacten als we een passende vacature in bemiddeling krijgen! 

Solliciteer direct