Laudame rondt administratieve zaken snel af

Peter Nowée, Eigenaar Aiba Finance & Legal

Peter Nowée is eigenaar van Aiba Finance & Legal dat gespecialiseerd is in financieel interim werk en juridisch advies. Hij heeft in diverse projecten met Laudame samengewerkt: “Het voordeel daarbij is dat je bij een organisatie meteen met de juiste mensen aan tafel zit.”

Peter Nowée is sinds 2007 zelfstandig ondernemer en kwam een jaar later in contact met Laudame. “Er werd een financieel beleidsplan voor een scholengemeenschap in Rotterdam gevraagd. Een leuk en uitdagend project, waarbij verschillende scenario’s zijn doorgerekend en gepresenteerd aan het bestuur van de scholengemeenschap. Uiteindelijk is dit project in een tijdsbestek van drie maanden uitgevoerd”, vertelt Nowée.

In de jaren daarna heeft Laudame meerdere keren een beroep gedaan op de kwaliteiten binnen Aiba Finance & Legal. Afgelopen jaar was dat bijvoorbeeld voor een project in Oosterhout, bij het Leger des Heils ReShare. “Laudame belt in zo’n geval of er capaciteit beschikbaar is. Heel snel zit je daarna bij de beslissers van het Leger des Heils aan tafel. We konden meteen aan de slag en dat is het mooie van de samenwerking met Laudame. En het voordeel is natuurlijk dat ze gespecialiseerd zijn in financieel werk. Dat zie je terug in de opdrachten die ze aanbieden. Verder is het prettig dat Laudame administratieve zaken snel afrondt.”