Altijd interessante opdrachten van Laudame

Hendrik Burger, Freelancer

Hendrik Burger (38) is sinds 2006 zelfstandig interim professional op het gebied van project- en businesscontrol. Regelmatig doet hij dat voor Laudame Financials. “Dat weet steeds weer de vraag van klanten te koppelen aan mijn kennis en ervaring als interimmer. Het zijn altijd interessante opdrachten.”

Burger begon zijn loopbaan als elektrotechnisch ingenieur. Later volgde hij ook een opleiding bedrijfskunde. Die combinatie zorgt ervoor dat hij vaak voor technische projectorganisaties aan de slag is. Dat doet hij sinds 2007 ook namens Laudame Financials. “Al snel werd mij duidelijk dat Laudame over zeer goede contacten beschikt bij bedrijven in de industrie. Dat mijn werkzaamheden goed bij deze organisaties passen, bleek al tijdens de eerste klus bij een industrieel bouwbedrijf. Daar begeleidde ik twee jaar lang meerdere projecten als project control manager.”

Burger vindt de consultants van Laudame ‘zeer betrokken’. “Ze doorgronden de business waarin ze werken en de ervaring van mij als freelancer. Daardoor maken ze steeds goede koppelingen. Het werken als interim professional stelt mij in staat om mijn ervaring vanuit meerdere opdrachten en organisaties nuttig in te zetten bij elke nieuwe opdracht. Het is afwisselend en uitdagend. Ik kan vanuit mijn betrokkenheid een vaak blijvende bijdrage leveren aan een organisatie. De consultants van Laudame helpen mij hierbij. Hierdoor ben ik aanzienlijk minder tijd kwijt aan het verwerven van nieuwe opdrachten. En deze tijd kan ik dan weer besteden aan mijn opdrachten, mijn gezin en mijn hobby’s.”