Je weet meteen waar je aan toe bent

Corvin Janssen, Freelancer

Corvin Janssen besloot na twintig jaar werkervaring als projectcontroller en (assistent)controller in de GWW- en Baggersector dat hij voor zichzelf wilde beginnen. Sinds 2007 is hij freelancer. Zo werkt hij ook voor Laudame. “Nieuwe uitdagingen in het werk, nieuwe collega’s en ook het avontuurlijke spraken me aan. Je weet niet wat je te wachten staat bij een opdracht maar je weet wel dat er veel van je gevraagd wordt.”

Janssen kende Laudame al uit de tijd dat hij controller was bij Boskalis. Voor de afdeling financiële administratie huurde dat bedrijf  wel eens personeel in. “Laudame kwam altijd met een kandidaat die paste in de cultuur van het bedrijf en die voldeed aan onze wensen. De kracht van Laudame is dat ze een kandidaat voorstellen die past bij een bedrijf. Ze schatten heel goed in welk niveau een kandidaat moet hebben voor een functie.”

Janssen ging in februari 2008 voor het eerst zelf voor Laudame aan de slag. Daarvoor ging hij op gesprek bij Heerema Marine Contractors. “Dat deed ik samen met een medewerker van Laudame. Een voordeel, vind ik. Hij kan meteen beoordelen of hij de juiste kandidaat heeft gestuurd en  geeft terugkoppeling over het gesprek. Daarnaast heeft de opdrachtgever het gevoel dat hij serieus wordt genomen. “

Janssen roemt ook de snelheid van Laudame. “De volgende dag kreeg ik al te horen dat ik aan de slag kon. Je weet meteen waar je aan toe bent. Prettig. Andere positieve punten van Laudame zijn het nakomen van afspraken zoals het op tijd betalen van je facturen, terugbellen, reageren op mail. Het klinkt allemaal logisch maar ik heb het ook anders ervaren.”