De aanpak van Laudame

Naast onze eigen werknemers heeft Laudame ook veel freelancers aan het werk.  Dat komt enerzijds omdat er meer opdrachten zijn dan eigen werknemers en anderzijds omdat we altijd opzoek zijn naar de perfecte afstemming tussen wat onze opdrachtgevers nodig hebben en wat de Finance professional kan bieden en nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling.  Dit brengt regelmatig met zich mee dat Laudame gebruik maakt van haar uitgebreide netwerk van Finance professionals die als zelfstandige ondernemer opereren.

Ook aan de freelancers worden hoge eisen gesteld en er wordt in een eerste kennismaking zorgvuldig nagegaan of de freelancer in onze benadering past.  Daarbij spelen zowel vakinhoudelijke vaardigheden als andere voor ons belangrijke persoonskenmerken een doorslaggevende rol. 

Gedurende een opdracht heeft de freelancer altijd een vaste contactpersoon waarop kan worden teruggevallen. Tijdens de looptijd van de opdracht vindt er regelmatig overleg plaats om de voortgang van de opdracht te bespreken. Aan het einde van iedere opdracht voert Laudame Financials een eindevaluatie uit.

Laudame Financials organiseert elk jaar een netwerkbijeenkomst waarbij freelancers onder het genot van een drankje en een hapje elkaar ontmoeten en kennis kunnen nemen van een professioneel thema.

Interesse?
Interesse in het werken via Laudame Financials? Bekijk dan onze vacatures en upload je contactgegevens en cv via het online sollicitatieformulier. Heb je vragen, bel ons gerust op telefoonnummer 010 - 451 55 00.