‘There are no speed limits on the road to success’

Jordy, Interim financial

Jordy Jongenelen werkt als finance professional bij Laudame Financials. Hij vertelt ons zijn eerste ervaringen met het interim vak.

Een mooie uitdaging bij Jacobs Douwe Egberts
Momenteel ben ik als financial functional test coördinator werkzaam bij Jacobs Douwe Egberts (JDE) in Utrecht. Er vindt een grote transitie plaats om alle landen waarbinnen JDE actief is welke overgaan op dezelfde systemen en processen. Binnen de business unit finance ben ik verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie van de testen die uitgevoerd worden tijdens deze overgangsfase.

No speed limits
Wanneer ik de afgelopen maanden de revue laat passeren, dan kijk ik terug op een mooie ontwikkeling. Ik startte als student en ben mij nu als finance professional aan het ontwikkelen. Laudame heeft hier een belangrijke rol in. De business consultants en mijn manager geven mij support waar dat nodig is. In de intervisiegroep, waar ik mij bij aangesloten heb, kan ik heel goed diverse casussen bespreken. Ondanks dat zij niet mijn naaste collega’s zijn, voelen zij wel zo.

Aan alle startende financials heb ik één advies: start als interim financial. Zoals David W. Johnson zei: ‘There are no speed limits on the road to success’. Dit is de exacte samenvatting van mijn ervaringen en ontwikkelingen van de afgelopen twee maanden.