'Bij Laudame kun je jezelf ontwikkelen'

Dick, Interim financial

Dick rondde de HBO Bedrijfseconomie en de opleiding Managerial Controlling van Nyenrode af. Tijdens de laatste opleiding werkte hij al als interimmer. Sinds mei 2010 doet hij dit voor Laudame Financials. Na Laudame-opdrachten bij de Universiteit Utrecht, de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en de Parnassia Bavo Groep is hij nu assistent controller bij de Consumentenbond.

“Laudame Financials vindt het belangrijk dat een nieuwe opdracht ook een uitdaging is voor de werknemer zodat die zich verder ontwikkelt. Als de opdracht niet bij de medewerker past, wordt deze voor beide partijen geen succes. Laudame Financials begeleidt haar medewerkers gedurende de opdracht goed via feedback-/evaluatiemomenten en intervisie”, vertelt Dick.

Hij koos vanwege meerdere redenen voor Laudame. “We hadden al een tijdje goede contacten. Bovenal zocht ik een bedrijf waar ik me verder kon ontwikkelen. Laudame bood die mogelijkheid. Het bedrijf geeft je daarvoor de ruimte en stimuleert je via opleidingen en trainingen. Ik vind Laudame ook een betrokken werkgever, met medewerkers die altijd bereid zijn om je te helpen.”

“Het mooie is ook dat je daadwerkelijk resultaat ziet van je werk. Tijdens één van mijn opdrachten kreeg ik bijvoorbeeld de vraag waarom het debiteurensaldo zo laag was. Dat kwam omdat we met de afdeling aan de slag waren gegaan om het openstaande saldo terug te dringen. De bedragen kwamen vervolgens ook echt binnen, waardoor we de voorziening niet hoefden aan te spreken. Die kon daardoor volledig vrijvallen.”