Een unieke organisatie

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek zal het je duidelijk worden dat bij ons elk persoon telt en onze volle aandacht verdient.

Wij nemen uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en uit te vinden wat je beweegt en wat je ambities zijn. Ook vertellen wij graag over onszelf omdat we trots zijn op wat wij doen.

Wij willen dat zowel jij als wij er zeker van zijn dat Laudame jou een passende toekomst biedt. Ook vinden we het belangrijk dat je aan onze kernwaarden voldoet. Komen we beide tot die conclusie dan zal je snel ervaren dat je er direct bij hoort. Allereerst zien we er keer op keer op toe dat onze opdrachten je enthousiast maken en tegelijkertijd voldoende blijven uitdagen. Uiteraard houden deze opdrachten gelijke pas met je persoonlijke ambities en plannen rondom je eigen ontwikkeling. Je kunt daarbij rekenen op frequente professionele begeleiding van onze business consultants.   

Naast het zakelijke is er ook veel ruimte voor sociale activiteiten in ons eigen café De Hef, op de piste tijdens ons jaarlijkse ski-event of op het beachvolleybalveld om maar een paar voorbeelden te noemen. Ook zal je verjaardag nooit vergeten worden en worden jubilea altijd gevierd. 

Ja, bij ons staat de mens in het middelpunt omdat we er ervan overtuigd zijn dat dit voor iedereen inclusief onze opdrachtgevers het beste is.