NieuwsNieuws feed

Legaal jobhoppen

Dat doe je bij Laudame Financials. Donderdag 16 november vond de Laudame inhousedag van het najaar plaats. Een grote groep van 24 studenten kreeg in één middag alle ingrediënten mee van het finance- en interimvak. De meeste studenten zijn zelf nog zoekende in waar ze na hun studie willen werken. Vragen die studenten voor zichzelf hebben: Is finance echt wat voor mij? Welke kant binnen finance wil ik op? Tijdens deze dag werden onder andere die vragen beantwoord. We hebben verteld wie Laudame is, wat we precies doen en voor welk type opdrachtgevers we werkzaam zijn. Voor studenten een ideale gelegenheid om te ontdekken of ze in finance willen werken na de studententijd en of het interimvak en Laudame voor hun dan inderdaad de juiste keuze is.Lees verder

Werken bij Laudame!

Dagelijks zijn onze Interim Financials in de hele Randstad en daarbuiten bij een uiteenlopende groep van gerenommeerde opdrachtgevers aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld zijn als Business Analyst, (Financial of Business) Controller of Projectcontroller. 

Lees verder

Uitgezonden op mijn eigen missie

Iets meer dan een jaar geleden was ik nog in dienst bij mijn vorig werkgever. Inmiddels ben ik alweer een jaar in dienst bij Laudame Financials. Een nieuwe start, een volgende stap. Terugkijkend op het besluit om het veilige nest van mijn vorige functie te verlaten, kan ik niet anders concluderen dan dat het goed heeft uitgepakt.
Mijn drijfveren om tot dit besluit te komen? Ondanks dat ik veel kansen gehad én gegrepen heb, merkte ik dat ik nog meer ambitie had en een gezonde nieuwsgierigheid naar hoe “het” er bij andere organisaties aan toe gaat.

Lees verder

Uitdaging versus onthechting

Johan Keizer is tien jaar bij Laudame in dienst en tekent graag nog eens tien jaar bij! Uitdaging versus onthechting is het dilemma van Johan. Wie kiest voor het vak van interim-financial, kiest daar vaak voor vanwege de afwisseling in uitdagingen. Je mag in de keuken kijken van allerlei bedrijven en krijgt daar stevige opdrachten voorgeschoteld die jou meeslepen in een spannende groeicurve.’

Lees verder

Jaarcongres Finance Transformation 2017

Laudame Financials is sponsor van het Jaarcongres Finance Transformation op woensdag 8 november a.s. in Congrescentrum Taets te Zaandam. Finance Transformation is het jaarlijkse evenement voor CFO’s en Senior Financial Executives. Het thema van de dag is “Maximize Happiness”.

Lees verder

Teambeloningen, kennis en prestaties

Lees verder

‘Laudame mag iets meer van buiten juichen’

Na bijna tien jaar ervaring als interim financial bij Laudame Financials heeft Pieter Blokland recent de stap gemaakt naar senior recruiter bij hetzelfde bedrijf.

Lees verder

Laudame Financials is opnieuw ISO 9001:2008 gecertificeerd

De tussentoets voor ISO 9001:2008 werd op 29 juni jl. met goed gevolg doorstaan, waardoor wij opnieuw een certificaat hebben gekregen voor deze normering.

Lees verder

Spelen op de boerderij - Teamwork bij Laudame Financials

‘Graag nodigen we jullie uit voor een actief event met het thema 'Het weiland in' bij Boerderij De Boerinn. Sportieve vrijetijdskleding en oude schoenen zijn aanbevolen voor alle onderdelen. Neem verder een set reservekleding en een handdoek mee. Na de activiteiten is er gelegenheid om te douchen.’​

Lees verder

‘Sfeer en enthousiasme hebben mij overtuigd om voor deze mooie club te gaan werken’

Na zes jaar AGF was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zocht naar meer dynamiek in mijn werk. Via mijn netwerk werd ik benaderd door een oud-klasgenoot. Na een paar gesprekken maakte hij mij enthousiast voor het interim-vak.

Lees verder

1 | 2 | 3 | 4 >