NieuwsNieuws feed

Laudame Financials freelancerevent 'Vitale mensen maken vitale organisaties'

Donderdag 19 november heeft het jaarlijkse Laudame Financials Freelancerevent plaatsgevonden in het Zalmhuis in Rotterdam. Dit jaar stond het event in het teken van ‘Vitale mensen maken vitale organisaties’. Marleen Blok, business development leader People Services bij EY, nam ons mee in een inspirerende presentatie over dit onderwerp.

Lees verder

Albron Nederland B.V. is winnaar van het 15e Laudame Financials Volleybaltoernooi!

Op 13 november 2015 werd het 15e Laudame Financials Volleybaltoernooi gehouden in de mooie indoorlocatie The Beach in Aalsmeer. Rond 17.00 uur startten tien klantenteams (Albron, Bosch, Cyclus, Hexion, Lely Industries, De Meerlanden, PepsiCo, ProRail, Stamhuis en Wärtsilä) naast drie deelnemende teams van gastheer Laudame Financials (Laudame Young Talents, Laudame Medior Stars en Laudame Old Boys) in drie poules enthousiast aan het toernooi.

Lees verder

Bent u al in het bezit van onze bureaukalender?

2015 was een mooi jaar, in vele opzichten. Een succesvol jaar met uitstekende opdrachten voor onze interim financials en een hoge klanttevredenheid. Ook steeg de omzet. We zijn er blij mee.

Lees verder

Pieter van de Graaf: 'Ik sluit geen contracten, ik match mensen'.

Het is 2005. Pieter van de Graaf staat zich net voor te bereiden op zijn tafeltenniscompetitie in de kleedkamer van de sporthal als Gilles Kok belt. Dat hij op gesprek kan komen bij Laudame Financials. Van dat gesprek herinnert Pieter zich eerst een paar 'duffe schilderijtjes' aan de muur, maar vooral het enthousiasme van zijn gesprekspartners en de uitdaging van de baan. Nu, tien jaar later, tafeltennist Pieter nog steeds en werkt hij ook nog steeds bij Laudame Financials. Hij legt graag uit waarom.

Lees verder

Laudamers volgen volleybal clinic

Afgelopen vrijdag was het zover, de sportieve Laudamers volgden een volleybalclinic georganiseerd door de spelers van het heren 1 team van Laudame Financials/VCN.

Lees verder

De mens achter tien jaar Sjaak Hofman

Wie Sjaak Hofman opzoekt op de website van Laudame Financials, krijgt een pasfoto voorgeschoteld van een ietwat grimmig kijkende man uit 1965. Het is overigens ook echt Sjaak Hofman, maar net als veel andere ‘standaard-grimmig’ kijkende mensen, blijkt Sjaak in het echt een uiterst positief en optimistisch type. Een zeer ervaren finance manager en senior controller die nu tien jaar als interimmer bij Laudame Financials werkt. Waarom maakte hij ooit die stap en waarom zit hij er na tien jaar nog steeds?

Lees verder

Laudame Academy 2016: Finance en Performance Management

De zomer van 2015 is nog maar net voorbij of er verschijnt al een aankondiging voor de Laudame Academy voor 2016. Is dat niet wat vroeg? De bloembollen zitten nog niet eens in de grond en toch planten wij nu al het eerste zaadje voor een uitdagend kennisjaar op de academy.

Lees verder

Update tweede kwartaal 2015 en voortgang derde kwartaal

Via diverse kanalen hebben we kunnen lezen dat de vraag naar financials groot is. Ook wij hebben kunnen merken dat de markt weer meer dynamiek krijgt. Het aantal aanvragen voor zowel vaste invulling als interim support hebben we zien oplopen. Ook in de cijfers is dat terug te zien.

Lees verder

Marcel na 10 jaar: De uitdaging telt

Marcel Sparreboom is tien jaar interimmer bij Laudame Financials. Zelf heeft hij daar nog geen seconde bij stil gestaan, maar nu we hem interviewen, moet hij wel. Dit is het relaas van iemand die het al tien jaar zo naar zijn zin heeft, dat die jaren omgevlogen zijn. Zijn geheim: zorg ervoor dat je weet wat je wilt en hoe je wilt groeien. En zolang je bij een club zit die jou maximaal blijft uitdagen, moet je vooral blijven. Voor Marcel was en is die club nog steeds Laudame Financials.

Lees verder

3e Laudame Financials Golftoernooi; driven, chippen en putten

Op donderdag 18 juni 2015 werd op golfbaan De Hooge Rotterdamsche het 3e Laudame Financials Golftoernooi georganiseerd. Een jaarlijks terugkerend evenement voor goede relaties van Laudame Financials. Met een licht briesje, een doorkomend zonnetje en een stijgende temperatuur was het perfect weer om een balletje te slaan.

Lees verder

1 | 2 | 3 | 4 >