NieuwsNieuws feed

Donatie als kerstgeschenk namens relaties t.b.v. SRV boetiek

De kerstdagen van 2014 staan voor de deur. Vele goede wensen voor de feestdagen en het nieuwe jaar zijn verzonden en geschenken overhandigd.

Lees verder

Een praktische geschenk, onze bureaukalender

Voor Laudame Financials is 2014 een mooi jaar met veel mooie evenementen en activiteiten.

Lees verder

Inspirerende round table over Shared Service Centers

Laudame Financials heeft een inspirerende round table georganiseerd over Shared Service Centers (SSC).

Lees verder

Albron eindigt opnieuw op de tweede plaats tijdens het 14e Laudame Financials Volleybaltoernooi

Afgelopen vrijdag, 7 november 2014, werd het 14e Laudame Financials Volleybaltoernooi in The Beach in Aalsmeer gehouden. Een groots sportief evenement met dit jaar maar liefst 13 teams die een greep deden naar de cup!

Lees verder

Round table bij Philips Healthcare

Op donderdag 30 oktober 2014 organiseerde Laudame Financials, in samenwerking met Philips Healthcare in Best, een round table voor CFO’s en controllers die werkzaam zijn bij productiebedrijven. Deze round table stond geheel in het teken van...

Lees verder

Het juiste voorschot berekenen

Aart de Jong is interim financial bij Laudame Financials. Hij is sinds anderhalf jaar controller bij ProRail te Utrecht. Hij is verantwoordelijk voor de control voor een groot deel van alle lopende projecten ten behoeve van geluidswerende maatregelen die door diverse gemeenten geplaatst worden.


Lees verder

Besturen = Leiden = Beslissen

De masterclass ‘Effectief (be)sturen van de organisatie’ was de derde van een trilogie van masterclasses. En misschien was dit ook wel de meest enerverende van de drie.

Lees verder

Kwartaalcijfers

2014 wordt een goed jaar voor Laudame Financials.

Lees verder

Een tocht van 192 kilometer

Op woensdag 8 oktober was het feest op het kantoor van Laudame Financials. We mochten drie prijswinnaars uitnodigen! Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand zijn er ballonnen opgelaten. Iedereen kon meedoen met de balonnenwedstrijd.

Lees verder

‘Mijn drijfveer: bijdragen aan het bottom line resultaat’

Robert Walraven, werkzaam als finance manager a.i. bij Shell is geïnterviewd voor de rubriek PS persoonlijk van het Tijdschrift Controlling.

Lees verder

1 | 2 | 3 >