NieuwsNieuws feed

Eerste editie Laudame Financials Nieuwsbrief

Deze week is de eerste editie van de Laudame Financials electronische nieuwsbrief verstuurd.

Lees verder

Contractmanagement is hier geen sluitpost

In Tijdschrift Controlling nr. 12 van december 2012 is een interview opgenomen met interim controller Andries van de Schootbrugge van Laudame Financials. Lees hier ondermeer over zijn werkzaamheden als Projectmanager SSC Finance bij Albron.

Lees verder

2013: grenzen verleggen vraagt om gedrevenheid

Het kan bijna niet anders: 2013 wordt opnieuw een jaar vol uitdagingen. In de gehele economie, maar zeker in de financiële wereld.

Lees verder

Wat u moet weten over de WAADI

Inleners van tijdelijk personeel zijn vanaf 1 juli 2012 volgens de Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs (WAADI) verplicht om te controleren of het bedrijf waarmee zij samenwerken voldoet aan de registratieplicht. 

Lees verder

12e Laudame Financials Beachvolleybal Relatie Event 2012

Op vrijdag 9 november stond het 12e Laudame Financials Beachvolleybal event voor de relaties op het programma. Het toernooi, wat inmiddels is uitgegroeid tot een befaamd bedrijventoernooi, vindt zijn oorsprong in 2001 waar het Scheveningse strand de plaats was waar de diverse teams speelden om de overwinning. Vanaf 2004 werd de vaste locatie de unieke indoor strandlocatie van The Beach in Aalsmeer, waar niet gehinderd door weersinvloeden heerlijk in het zand kan worden gespeeld.

Lees verder

De interimklus: "Buitenstaander"

Het is weer bijna zover. Ik word weer een jaartje ouder. Een moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Heb ik dit jaar bereikt wat ik wilde bereiken? Wat waren leuke dingen en wat waren de minder leuke? En hoe ga ik het komend jaar aanpakken? Maar de allerbelangrijkste vraag vind ik nog steeds, ben ik tevreden?

Lees verder

De interimklus: "Regeren is vooruit zien"

Onlangs werd ik gevraagd voor een opdracht bij een startende onderneming, waarvan de administratie niet op orde zou zijn. De onderneming bestond op dat moment ongeveer acht maanden en bevond zich nog in de opstartfase. De opstartfase was gefinancierd door diverse investeerders in binnen- en buitenland.

Lees verder

Laudame Financials en Vopak sluiten preferred supplier overeenkomst!

 Laudame Financials wil een excellente organisatie zijn om mee en voor te werken en dat wordt gezien door de markt. Steeds meer grote partijen kiezen er voor om zaken te doen met Laudame Financials. Dit resulteert in succesvolle samenwerkingsverbanden, die in enkele gevallen worden vastgelegd in een preferred supplier overeenkomst.

Lees verder

Rotterdam Finance Meeting

Op 20 september 2012 heeft de 1e Rotterdam Finance Meeting plaatsgevonden met senior financials actief bij organisaties in de Rotterdamse regio.

Lees verder

De interimklus: "Het nieuwe werken"

Dagen hoorde ik die irritanten commercial aan. Ik kon me er nog weinig bij voorstellen. Maar de 'Het nieuwe werken beweging' bestaat echt!

Lees verder

1 | 2 | 3 >