Werken bij Laudame!

Dagelijks zijn onze Interim Financials in de hele Randstad en daarbuiten bij een uiteenlopende groep van gerenommeerde opdrachtgevers aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld zijn als Business Analyst, (Financial of Business) Controller of Projectcontroller. Waar iemand mee bezig is, is afhankelijk van waar hij/zij goed in is en waar zijn/haar interesse ligt. Wat overeenkomt is de kwaliteit en de gedrevenheid waarmee ze dit doen.

Ondanks dat we in de dagelijkse praktijk op verschillende locaties zitten, zijn we tegelijk een hecht team. We kennen elkaar goed. We ontmoeten elkaar regelmatig bij allerlei teamevents, zoals (kantoor)borrels, teamuitjes, sportieve events, intervisie en trainingen. Persoonlijke aandacht binnen het team is voor ons vanzelfsprekend. Hierdoor voelt het altijd weer als thuiskomen bij Laudame Financials.

Benieuwd naar welke financials wij op zoek zijn? Neem een kijkje op onze nieuwe website www.werkenbijlaudame.nl! Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!

Terug naar overzicht