Uitgezonden op mijn eigen missie

Via LinkedIn :) kwam ik Laudame op het spoor. Ik werd al snel enthousiast over het verhaal dat zij mij vertelden: ondersteuning in mijn ambities, door middel van coaching, cursussen en … opdrachten die aansluiten bij mijn doelstellingen en kwaliteiten. Maar bovenop deze zakelijke pluspunten benadrukte Laudame vooral dat de medewerker als persoon erg belangrijk is. Dat laatste hebben ze in ieder geval direct bewezen, want een maand later starten omdat ik graag in die periode vrijwilligerswerk wilde doen, werd goed ontvangen.

Nu een jaar later kan ik zeggen dat alle beloftes uit het sollicitatiegesprek iedere dag waargemaakt worden. Wat er concreet gebeurt? In het afgelopen jaar heb ik mijn eerste opdracht afgerond en mijn tweede opdracht bevindt zich in de eindfase. Beide opdrachten sloten naadloos aan bij mijn ambitie om verder te groeien op finance gebied richting Business Partner. Daarnaast heb ik in het afgelopen jaar verschillende cursussen gevolgd op zowel de hard als soft skills, bijvoorbeeld in het Laudame jaarthema Lean Six Sigma.

Waaruit de persoonlijke betrokkenheid is gebleken? Als je wilt trouwen, raad ik het je aan om dat als Laudammer te doen. Dat geeft een extra dimensie aan je feest!

Terug naar overzicht