Ontmoet Laudame op de Leadership in Finance Summit

Laudame Financials is partner van de Leadership in Finance Summit. Dilemma's in Finance. Een reorganisatie, robotiseren of niet? En van welke mensen neem je dan afscheid. Kiezen voor die risicovolle overname of toch voor veilig gaan? Onder druk van de baas buiten de lijntjes kleuren?

Dilemma's: dagelijks hebben we ermee te maken. Niet alleen in ons werk als financial, maar ook in ons privéleven. Bij elke beslissing zijn er heel veel afwegingen te maken tussen bijvoorbeeld het resultaat van de onderneming, de kijk van de buitenwereld, de lange of korte termijn, onze mensen, directe collega's, onze eigen waarden en carrière. Een mentaal doolhof waarin we onze weg zullen moeten vinden. Hoe ga jij hier als financial en binnen je team mee om?

Tijdens het Leadership in Finance Summit gaan we in op de omgang met dillemma's. Hoe gaan we binnen het finance team om met de moeilijke besluiten waarvoor we elke dag staan? Wat is de rol van twijfel? Waarop baseren we onze beslissingen? En bestaat een slecht besluit eigenlijk wel en wat is dat?

De Business Consultants van Laudame gaan graag met u in gesprek over dit onderwerp. We ontmoeten u graag woensdag 18 april a.s. in Spant! Bussum.

Terug naar overzicht